Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Előre bocsánat ha rossz helyen kérdezem (köszönök útba igazítást).
Google pajtás nem segített (vagy nem fogtam fel).
Probléma: Microsoft Teams meghívó (szülői értekezletre) nekem a Gmailre HKT (!) idővel érkezett. Nálam van a gond mert feleségemnek rendes magyar idővel. Gmail rendes magyar időt mutat, windows 10-em is, és a teams-be belépve is magyar idő van beállítva ha jól látom.Köszönöm a segítséget.
-
őstag
válasz hhgygy #121590 üzenetére
Hát lehet hogy tanulságos mert nem történhetett volna meg szerintem. Egyszerűen usb-c-vel otthon ki rá van rakva még egy monitor, és a gép kijelzője és a nagy monitor is használva van egymással összefüggésben. Az windows intéző ablakot a monitoron nyitotta meg (amikor nem is volt összekapcsolva... a kis gépen akartunk csak valamit gyorsan megnézni és 2 óráig szenvedtünk amíg odáig nem jutottunk hogy ok a nagy monitoron böngésszük már google pajtást ez nem lesz gyors... ja itt az ablak a jó édes .... ). Hát ennyi.
-
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék ilyet még nem láttam. Feleségem a gépén (windows 10, elitebook x360, de gondolom maga a gép kb mindegy) nem tud megnyitni windows intézővel semmit (minden más működik, böngésző, office stb.). A tálcán látszik a megnyitott ablak, ha egérrel odamegyek ki is nagyítja és látszik mi van benne, de ráklikkelve nem nyitja meg ablakban így semmit nem tudok csinálni. Google testvér nem tud segíteni (újraindítás mint gép megvolt, újraindítás mint intéző megvolt, Temporary-t amit ajánlottak nem tudom törölni intéző nélkül)... Remélem van valami egyszerű megoldás ami kiszúrja a szemem azért nem látom..
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest