Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
A régi Ryzen 1600-os meghalt és durván 1 évi állás után most tudtam gariztatni és a gép kapott egy R5 3600-ost. A windows 10 frissült, majd észrevettem hogy a gép nem kapcsol ki és újraindulni sem képes.
Hosszas gondolkodás után kék képernyő a következő hibaüzivel:Dirver power state failure
Utánaolvasva a lehetséges okoknak és megoldásoknak gondoltam frissítem a régi Radeon Software verziót. De annak a telepítője 92%-nál folyton megáll...majd dob egy 1608-as hibakódot....wtf Próbáltam lekapocsolt virusírtóval, mert AMD support odalon irták az is okozhatja, de nem oldotta meg
Van valami javaslatotok? Megoldható vagy állítsam vissza a Win 10 alapra, netán húzzam újra? Ez utóbbit nagyon nem szeretném mert buknám az Office licencem.
A Radeon Software enyire szar? rakjam csak a drivert föl?
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Vartanus
őstag
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, mi a legkönyebb módja hogy újra belakás/ legkevesebb energia és időráfordítással áttérjek Win 10 Enterpriseról Pro verzióra?
Oka: 1. nem használom ki, másrészt ha új alaplapom lesz(esesékes) akkor evileg vehetek új kulcsot, míg ha Pro retail új kulcsot veszek későbbiekben szabályszerű deaktiválással az új rendszerben használhatom tovább újraaktiválással.
Köszönöm a vélaszokat előre is és elnézést ha túl bazári a kérdésem
[ Szerkesztve ]
-
Vartanus
őstag
Hali!
Mikor a W10 újraraktam babráltam a beállítások között, beállítottam valahol, hogy a legutoljára futtatott alkalmazás bekapcsoláskor automatice W10-el induljon. Most ezt a beállítást nem találom, hol és milyen néven keressem?
Köszi a válaszokat!< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Vartanus
őstag
válasz King Unique #105125 üzenetére
A C meghajtón a Windowson kívül a drivereket tárolnám csak. Memtest,Prime,Cpuz, és játékok a D-re.
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy új 500GB-os SSD-t, amit 2 partícióra osztanék: C és D. A C lesz a rendszer meghajtó a Win 10-el a többi meg a programok és játékok.
A kérdésem, hogy a C rendszer only partíciónak elég 80Gb össz-vissz vagy adjak inkább 100-at?
-
Vartanus
őstag
-
Vartanus
őstag
A képen látható anomáliával nézek szembe Win 10 Pro rendszeremen.
Az egyik meghajtón az intéző szerint 38GB foglalt rész van(képen jobbra látható), míg ha minden fájlt és mappát ugyanazon meghajtón/köteten kijelölök az csak 16GB(képen balra). Kérdés miért nem látom azt a durván 22GB-ot és mi fogalalja azt le? Rejtett mappa megjelenítés bekapcsolva, úgysem látom .
A gép másik meghajtóján is létezik a jelenség csak ott 10GB esetén.
Lehet én vagyok nagyon amatőr a op rendszer témában nézzétek el nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Vartanus
őstag
Akkor W10-nél csak amit a windows kritikusnak talál azt rakja fel maga? (ha van némi frissítés pl. Sliverlight- ami szintén MS termék ugye-, vagy hangkártyához, stb ami csak választható akkor az az életben nem frissíthető W 10 alatt
rukh:
Én is használtam egy időben a CCleanert, de úgy véltem túl sok mindent töröl, vagy csak én gondolom rosszul és teljesen biztonságos ezen rendszerkarbantartó app használata?
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
2 problémám van.
1.: W 8.1-ről updateltem és szerettem volna a Windows.old mappát törölni ugyanis feleslegesen sok(~10GB)helyet foglal. Hogyan tudnék megszabadulni tőle? A lemezkarbantartó>rendszerfájlok törlése>régi windows telepitések nem volt csak kb 50%-os eredményű. Más tipp,módszer?
2.: Hogyan lehet a frissítések közül a választható és opcionális frissitéseket megejteni? A gépházban lévö frissitö ugyanis csak a fontos éa kritikus frissitéseket rakja fel a 8.1-nél meglévö frissitö felületet meg sehol nem találom, ahol kiválaszthatom a választhato frissitéseket is.
Köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest