Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz zolee001 #115179 üzenetére
Értelek, akkor a már telepített programokat nem értem.
Azt gondolnám, hogy a win a telepítés során felrakja ami szükséges, majd a telepített szoftver is fel rakja magának ami még szükséges. De az én esetemben egy friss win 10-re telepített Fotoshop és CorelDRAW hiányol egy DLL-t.Jelenleg nem annál a gépnél vagyok így pontosabban nem tudom megírni a jelentkező problémát.
Csak én laikusként régebben mindig feldobtam egy ilyen "pakot" aztán kész.De otthon úgy is kigyomlálom a hibát, csak idő kérdése.
Beugrott: ezt hiányolja MSVCP140.DLL
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz zolee001 #115176 üzenetére
Erre gondoltam pontosabban.
Ha van egy tuti bejáratot csomag ami itt a fórumon ajánlott szokott lenni, akkor az a segítség számomra. -
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
Friss Win 10 x64.
Hiányol ilyen meg olyan DLL fájlokat, pl grafikus program vagy játék esetén.
Tudnátok ajánlani egy full pacot amit letöltve felrakja az összes .NET és +++C meg fles, shock és még kitudja milyen kiegészítőket?
Köszönöm szépen! -
SetCHOO.
aktív tag
válasz pendre54 #32942 üzenetére
A laptop esetében itt a megoldás: LINK
Úgy néz, ki, hogy a LAN és Wifi drivel nem volt a megfelelő.Az, hogy az asztali gépnél mi lehetett a probléma, meló után megnézem.
Szerintem a véletlen egybeesés miatt gyanakodtam a win updat-re. Nem a win 10 a hibás, user error lessz itt. -
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
A tegnap érkezett frissítés óta nem tapasztaltatok random fagyásokat? Tegnap este az asztali gépem is dobott egy win10-es kékhalált és a lapos is. Mem test lefutott és nincs hiba. Valakinél jelentkezett hasonló, hogy a beton stabil gépe elkezdte dobálni a kék halált?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest