Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Fuhh.
6 éve van Relatek HD alaplapim, XP-től W10-ig nem láttam ilyet. Ellenben van egy vírus ami Relatek drivernek álcázza magát és a géped erőforrásait használja netes clusterben. Bitcoin botnet vagy hasonló.
Eszközkezelőben biztos nem foglalt 40%-ot mert az csak egy lista. Erőforrásfigyelőben/feladatkezelőben inkább, de az is vírusra utal. Memleakről nem tudok, CPU terhelést interrupts okozhat.nV drivert végképp nem értem, az a VGA driverben van és a HDMI Audiohoz kell. Azzal nem tudsz Realteket vezérelni.
(#50167) norti : kösz a linket
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
Deja vu -m van
Tudjátok mi történt a Win7 és a Quick Launch esetében?
Megmondták a fejlesztőknek, hogy szüntessék meg, mert nem kell.
Erre ők: oké-oké főnök, persze...
Aztán csak annyit csináltak, hogy levették a tálcáról, és simán kirakható, használható.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
bandras0226
aktív tag
A plusz sor a registryben nem működik. Nekem a házirendben is csak a 3. és a 4. opció érhető el.
Nem lenne nekem bajom ezzel a frissítési módszerrel ha nem kéne a gépet újraindítani vagy ha én dönthetném el mikor indítom újra. ( akár hetek vagy hónapok múlva)
Vagy csinálnák meg úgy mint az OSX-et, hogy emlékezzen mindenre újraindítás után."Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
t72killer
titán
Vicces, hogy csak úgy registry kulcsokat importálgat a régi rendszerből. Ezekszerint simán hozzá is lehet adni a hiányzó kulcsokat, csak előtte exportálni kell 8.1-ből (vagy kézzel megírni). Alternatíva pro-enterprise(-education?) verziókban a group policy.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
yozsee11
aktív tag
Nálad a Win 10 gondolom 7/8.1-ről update volt ugye?
Mert most virtualboxba felraktam egy Win 10 Home-ot és Pro-t is clean install-al, és csak a bandras0226 által felsorolt kulcsok vannak benne. A 8.1-be van ennyi registry kulcs, és szerintem az update miatt van nálad ennyi.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
t72killer
titán
Én ugyanezt a group policy editorban állítottam be, működik, nem tölti le a frissítést csak figyelmeztet. Viszont nem lehet válogatni, h melyik frissítés jöjjön, csak egy nagy download gomb van ami lecuppantja az összes kilistázott frissítést.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
freelancer68
tag
Igaz, hogy még nem halott az openoffice, de amióta az oracle eladta az apache-nak már nem az igazi, nem nagyon fejlesztik. Szerencsére ott van a libreoffice amiből 2 napja megjelent az 5-ös verzió, ami Windows 10 kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest