-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
SteveL #148881 üzenetére
Igen, wifivel, hosszú évek óta, win7-tel is rendszeresen, win10-zel is, rendszeresen, de mégis rendszertelenül. Nem mindig csinálja, van, hogy két napig azonnal ott van a net ébresztés utén, aztán egyszer csak nem. Vagy csatlakozik, aztán lejön, majd megint. Nem találtam rá semmilyen megoldást. A gond valószínűleg a driverekkel és az energiagazdálkodással függhet össze. Én már elengedtem ezt a dolgot.
-
-
-
válasz
SteveL #16862 üzenetére
Léci pontosan írjátok le a problémátokat.
Attól, hogy felraksz egy pendrivera egy Linux disztrót nem fog elromlani a win indítása.
Gondolom dual boot rendszert csináltál és utána törölted a Linuxot.
Nem tudom 100%-osan, hogy 10-es Windowsnál is tökéletes lesz e de kell egy win10 telepítő amiről bebootolsz mint ha telepíteni akarnád.Nyomsz egy shift + F10-et aztán a parancssorba beírod:
bootrec/FixBoot
bootrec/FixMBR
exit
újraindításkor elméletben már minden ok és indul a windows.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest