Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Nyugodtan cserélheted.
Arra figyelj,hogy ugyanazt a rendszert rakd fel /Home,Pro st/ Alaplap a lényeg. Automatikus felmegy a netre és aktivàlja. Amúgy microsoft fiokbol kilehetne törölni a gépet (Ha alaplap csere lenne) vagy telefonos segítség microsoft. A lényeg nem kell semmit tenned rakd fel a Win10et
Ui : Most latom,hogy vàlaszoltak. SORRY.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
csixy
addikt
Nem kell semmit aktiválni. Ha már volt rajta egy aktivált win10, akkor nyugodtan telepítsd újra szűzen, s amikor kéri a kulcsot, akkor nem kell megadni semmit. Skipelni tovább és majd amikor nethez jut , akkor majd beaktiválja Redmond.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Ispy
veterán
Én is megcsináltam, első körben felment 199 frissítés (sp1-re), majd még apránként legalább 50, utána megjelent az ikon, regisztráltam, pár perc múlva szólt az ablak, hogy lehet telepíteni a 10-et.
Ja és indítsd újra a gépet, majd menjél be a windows update-be és manuálisan futtasd a keresést, addig, amíg nem lesz naprakész.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
Lehet, valahol van egy update, amit telepítve a 8 jelezni fogja, hogy elérhető a 10 Insider Preview, amit onnan telepíteni lehet. Ezt most nem találom. A másik megoldás az ISO letöltése és a rendszerről futtatása, elvileg az pont ugyanezt csinálja (ha a frissítésre kattintasz).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest