- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Microsoft Outlook topic
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
bobalazs #117561 üzenetére
Köszönöm a választ! Akárhogy is, nekem az végig engedélyezve volt a legtöbb programmal, érdemi változást nem értem el a ki be kapcsolgatásukkal sem sajnos. Letöltöttem másik forrásból a Realtek drivert, és az megoldotta a problémát, voilá.
Sajnos nem jöttem rá, hogy mi lehetett a gond, de legalább működik.
Azóta vettem külső hangkártyát is, de ezzel is meggyűlik a bajom...Bár ez ide talán már off téma - valamiért irdatlan fehér zajokat küld a mikrofonom TeamSpeak-en a túloldalra időnként, de ilyen eszméletlen hangos sistergős-susogós-szélbúgást, nem csak ilyen apró pukkanásokat, vagy gyenge statikus zajt, és sokáig nem hagyja abba. Eskü mintha folyamatosan fújnék bele a mikrofonba teli tüdőből. Ha újracsatlakoztatom a kábeleket - ami felteszem nem túl egészséges az élettartamra tekintve -, akkor egy darabig megszűnik, majd teljesen random idő után újrakezdi, még csak azt sem tudom mondani, hogy csinálok valami olyat, amitől elkezdi, mert teljesen... véletlenszerű. Én meg ellenben kristálytisztán hallok mindent (óh, és mennyire imádom), de csóró ismerőseim a túloldalt inkább letiltanak, mintsem halláskárosodást szenvedjenek miattam. Laptopba begudva a külső hangkarit, és ugyanazt a fejhallgatót rácsatlakoztatva nem tapasztaltam a jelenséget... Creative SoundBlaster X-Fi HD + HyperX Cloud Alpha páros, vadiúj minden... De megőrjít. Ötlet eeeeesetleg valakinek, lehet-e ez Windows beállítás probléma, vagy mindenképpen valami driver/szoftveres az eset, vagy netán hibás termék - gondolok itt a hangkártyára, mert csak azzal jelentkezik az ominózus
sh*tstorm?(#117562) grizlisandor: Köszi, nem tudtam, hogy végre elérhető itthon is VPN nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest