- Milyen NAS-t vegyek?
- Google Chrome
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Outlook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- YouTube
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kátai #104721 üzenetére
Először azt kellene eldönteni, hogy tényleg a standard tiszta telepítést akarod-e a 0-ról, vagy esetleg inkább egy MCT-s (példa) / külön telepítőmédiás rátelepítést javítás jelleggel, netán a gépházban lévő alaphelyzetbe állítást. Ha az előbbit, azaz teljesen a 0-ról, akkor nem meglepő módon kiírod a telepítőt pendrive-ra, majd arról bebootolod és a korábbi partíciók törlése után telepíted a Windowst a szabad területet megadva telepítési célnak, ennyi. Bővebben: [link], [link].
-
válasz
Kátai #104721 üzenetére
Szerintem első körben próbáld ki úgy, hogy macriummal lemented a winfos partíciót/kat (programok stb minden meglegyen) és készítesz egy rendszer frissítést. Én így úsztam meg egy telepítést nemrég. Aztán ha nem lesz minden rendben, még mindig telepíthetsz egyet nulláról.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Diablo 3 Collector's Edition
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest