- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- AI-buborékra figyelmeztet az Európai Központi Bank
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Hálózati / IP kamera
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- SkyShowtime
- Mikrotik routerek
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz gordonfreemN #83648 üzenetére
Ha a SecureBoot -ot kikapcsolod attól még semmi hátrány nem ér.
Alaplap gyártótól függ hogy állítható. Nálam Asrock lap simán bootolható uefi és bios módban is bios belépés és állítgatás nélkül is, csak a gyors bootválasztó menüben kiválasztom melyik lemezről bootoljon. Más lapokon be kell lépni a biosba és átállítani uefi bootról legacy-ra. Persze az uefis lemezen uefi módban legyen a telepítés, a másik lemezen meg legacy módban.
-
Doky586
nagyúr
válasz Cs1csó #83693 üzenetére
Nem tudom ki az a Kori, de nekem nem rokonom, ezért bizalmatlan vagyok mindenki mással. Nem bíznám rá a teljes vagyonom.. (mivel neten kezelem a pénzem). Ezért inkább olyan helyről töltök OS-t ahonnan még milliónyian mások is akik tesztelik hogy van-e benne csúnya dolog..
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz ArthurShelby #83786 üzenetére
"ezért kikapcsoltam a lapozófájlt"
Na akkor most kapcsold vissza, legalább 800 MB legyen. (az ssd-n)
-
Doky586
nagyúr
válasz internetezoo #84013 üzenetére
"Ezt most nem szoktam kihúzni Windows telepítéskor ... Mit lehet itt csinálni "
Legközelebb lehúzod...
-
Doky586
nagyúr
válasz janakbacsi #84048 üzenetére
Ha nem akarsz máshol programokat telepíteni mielőtt bedugod a titkosított pendriveot: egyértelműen csakis BITLOCKER mert ezt ismeri alapból minden win 7 óta (a home verzió is).
-
Doky586
nagyúr
válasz tordaitibi #84076 üzenetére
A TrueCrypt már elavult, nem fejlesztik, a VeraCrypt van helyette..
Bitlockert használom én is mert jó és kényelmes. Van ahol nincs jogod semmilyen programot futtatni még usb portablet se főleg mivel rendszergazda jogot követel a VC. A bitlocker is lehet Aes-256 ha azt állítod ba a 128 helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz idegen lény #84096 üzenetére
A mókolatlan eredetiben ott a starter is. x86 esetén.
Az összefoglalóban ott a link a letöltéshez. (ultimate-t töltsd majd töröld az ei.cfg - t)
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz idegen lény #84104 üzenetére
Nem.
-
Doky586
nagyúr
válasz idegen lény #84104 üzenetére
-
Doky586
nagyúr
válasz idegen lény #84111 üzenetére
-
Doky586
nagyúr
Ezek jutottak eszembe:
Vak vezet világtalant. & Vakok közt félszemű a király.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Darko_addict #84265 üzenetére
Talán mutathatnál képet a lemezkezelőről (főleg a grafikus részről) hogy értsük mi a gond, és egy TreeSize Free progi képet is.
-
Doky586
nagyúr
válasz this is life #84294 üzenetére
-
Doky586
nagyúr
válasz tordaitibi #84374 üzenetére
a Z83xx a processzorok szemete..
Hozzá képest a Z84xx legalább dupla erős és csak 500 Ft -al drágább, de inkább spóroltak... Nem nevezhető számítógépnek az amiben ilyen van, csak azt érdemes ellenőrizni hogy befér-e a szemeteskukába..
-
Doky586
nagyúr
válasz Geresics #84524 üzenetére
Én azért biztos ami biztos kiolvasnám megfelelő programmal (pl aida64) a meglevő win aktiváló kódját, nehogy meglepetés érjen..
Elvileg a w7-w8 már nem frissíthető 10-re, de aktiváló kód alapján 7-8 kódot a 10 továbbra is elfogad, ami úgy tűnhet sokaknak mintha ugyanaz volna, mert a meglevő 7-8 ből olvassa ki a kódot vagy a laptop biosából. (sajnos lehetnek buktatók, mert régen nem azzal a kóddal aktiválták az előtelepített w7-eket ami a matricán szerepelt, így ha az lekopott akkor az elveszett)
-
Doky586
nagyúr
válasz Core2duo6600 #84592 üzenetére
Természetesen igen.
Úgy látom nálam is előjöttek ugyanazok a tünetek mint (#82511) kory24 esetében egy hónappal ezelőtt: Kikapcsolásra a gép leáll (monitor kikapcsol, ethernet ledek átváltanak wol módba ahogy kell) de minden ventillátor megy tovább. Hosszú gombnyomásra kapcsol csak le, így nyilván billentyűzetről se ébreszthető fel.
Néha viszont rendesen kikapcsol, pedig semmit se változtatok közben.. rejtélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Assetto Corsa Competizione
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest