Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz C. s. #90791 üzenetére

    A Wise care 365 Free-nek is van egy különböző beállításokat módosító része, ennek a nagy része nem valós gyorsulás csak pl. az áttűnési effektek kikapcsolása, gyorsítása stb.

    Ezen kívül még az említett Shutup 10 és a CCleaner.

    Amiben még ezen kívül hiszek:
    - időnként a rendszer újratelepítése
    - az alap driver-ek felpakolását a Windows-ra hagyni, manuálisan csak a legszükségesebbeket pl. VGA driver
    - bevált programok használata amikről tudom mit csinálnak
    - naprakész rendszer, ha elég sokat van bekapcsolva pl.: torrent miatt a rendszer akár úgy is hogy nem is vagyok otthon akkor ami kínja van ezekben a "passzív" időszakokban meg szokta csinálni: karbantart, ha van még telemetria amit nem lőttem ki azt is lerendezi de a víruskergetőm vagy más program is aminek engedélyezve van az lefuttatja a maga keresését, frissítését.
    Ezek utána ha jön egy "aktív időszak" engem soha nem akadályoz a rendszer.

    Ismerek olyat aki SOHA sem kapcsolja ki a gépét és amikor épp nem előtte ül akkor egyből altatja szerencsétlen Windows vagy egyéb programok soha sem találhatnak olyan passzív időszakot amikor az előbbi dolgokat lerendezzék és akkor persze jön a sírás hogy épp mikor gépezik jön a frissítés ami leöli a sávszélét egy időre stb. Vagy az olyan programok amik lefrissültek a háttérben de szükségük lenne egy újraindításra azok is esetleg dobnak egy "zavaró"(!) üzenetet erről.

    Rengetegen panaszkodnak pl. itt a PH-n is a böngészőjükre hogy ilyen rossz meg olyan rossz aztán egy Adwcleaner futtatás vagy egy alapos eltávolítás/újratelepítés szelektív szinkronizálás után "megtáltosodik" a böngésző mert volt benne már számos olyan beállítás beragadt dolog ami simán okozhatta az anomáliákat.

Új hozzászólás Aktív témák