Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Ga3rieL #89234 üzenetére

    Nem létezik 1809 frissítés, ennyi a rövid történet.
    Egész pontosan, egy ideig létezett, nagyon sokak gépére fel is került automatikus frissítésként, szeptember végén, október legelején.
    De, mivel elég jelentős számban történtek adatvesztések (a frissítés törölte a felhasználó mappáig), ezért a Microsoft wisszavonta, és eltüntette minden nyomát a szervereiről.
    A 1809 frissítés már nem elérhető, de, akiknek fenn van, azoknak nem állt vissza a rendszer a 1803-hanem frissül a 1809, további javításokkal.
    Olyanokkal, mint pl. a beépített zip tömörítő egyes esetekben nem végzi el a kicsomagolást, vagy, mint a legutóbbi, amikor a win10pro licenszeket visszavágta home editironra...
    Akinél ezek a problémák nem jelentkeztek (szerencsére nálam sem), azok használják.
    Ha nagyon bátor vagy, belépsz a windows insider programba, és akkor megkaphatod a 1809 utáni verziót is, aminek viszont az a veszélye, hogy olyan bugok tömkelegét is megkaphatod, amik elvileg nem kerülnének ki a felhasználóknak.
    De, mivel insider, próbaverzió, ezért az insider programban résztvevők megkapják, észreveszik, jelentik a Microsoftnak ezerszámra, és csak ezután kerül ki javítás nélkül a széles közönségnek :D

Új hozzászólás Aktív témák