Új hozzászólás Aktív témák

  • #71043776

    törölt tag

    válasz Kékes525 #81645 üzenetére

    Hát vagy az, vagy fel kéne venniük pár QA-s emberkét, hogy ne mindent az insiderek tesztelgessenek. Múltkor linkeltem, hogy a Defender beállításaiban ugrál a felület, ahogy az egérrel rámutatsz az elemekre. Hogy nem veszik ezt észre?

    csicso82: "ha van egy hiba akkor az nincs meg az adott rendszerben 3 évig amit folt hátán folttal javítanak hanem a következő buildben ha tudják gyökerestül tépik ki"

    Most is ez van, és ez probléma. Ha egy bugot csak a következő kiadás javít, akkor fél évet kell rá várni. Egyébként nem a marketing és a pénzügy miatt van ez. Sokan nem tudják/értik (mondjuk nem hibáztatom őket), hogy a Win10 egy szolgáltatás, nem egy kész termék. Nem olyan, mint egészen eddig volt. Márpedig az ilyen termék állandóan változik, állandóan (és kötelezően) frissül, és néha kikerül belőle ez-az. Mindig az adott igényeknek felel(ne) meg.
    A telemetria is azért ilyen hangsúlyos, mert az insiderek tesztelik, a végfelhasználók pedig hibát jelentenek automatikusan. Korábban kézzel kellett elküldeni a hibajelentést, esetleg le kellett írni a körülményeket is, márpedig ezt a többség nem tette meg (inkább rányomott a Mégsem gombra). Egy olyan rendszernél, ami 10 évig nem sokat változik, ott nem feltétlenül kell ekkora mennyiségű visszajelzés. De a Win10 nem ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák