Új hozzászólás Aktív témák

  • Ra's al Ghul

    senior tag

    válasz King Unique #81586 üzenetére

    Mint mondtam, azért nem írtam részleketek a program nevéről mert azt hittem választ írtam arra a hozzászólásra, amiben ajánlották a programot - Destroy Windows (pipa). Szóval ezért sorry mindenkitől.

    A másik az, hogy én csak a felesleges metro appokat akartam eltüntetni, amiket nem is használok (akkor meg már minek legyenek fent).Valószinüleg valahol bent maradt a pipa, és vitte a rendszert EZT is írtam, hogy nem sírni jöttem fel hanem azt kérdeztem, hogy milyen programot ajánlotok illetve milyen beállításait használjam.

    Az engem egyáltálán nem izgat, hogy a Microsoft vagy az NSA (vagy bármilyen más hárombetűs szervezet) mit lát a gépemről illetve a rajta lévő adataimból, ugyan is nincs rejtegetni valóm, nem warezolok nem tárokolok illegális tartalmakat a gépen, DE erre ne térjünk ki, hogy ki mit gondol valószínüleg megoszlanak a vélenények.

    (#81590) King Unique: Gondolom azért nem használnak Windwos 7-et 10 helyet köztük pl. énsem mert a tíz fejlettebb. Az máskérdés, hogy teli van rakva egy rakat felesleges programmal de épp azokat szeretném leszedni. Az, hogy miért meg hát ha nem használom akkor minek legyen fent. Értem én, hogy csak pár KB de minek legyen fent HA nincs használva / NEM KELL?

    [ Szerkesztve ]

    Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

Új hozzászólás Aktív témák