Új hozzászólás Aktív témák

  • andrasferenc

    tag

    Amióta lefrissítettem a 1803-as funkció frissítést, amely időtartama majd nem 3 óra hossza időtartamú volt a DELL 5559-es notebookomon, a Microsoft Office 2010 otthoni és diákverzió Excel bezárásakor egy pillanatra kifakul a kijelző, majd utána bezáródik. A frissítés előtt ez a "kifakulás" eddig nem jelentkezett.
    A másik problémám:
    Korábbi verziónál csatlakoztattam a Maxell BT-2150 típusú Bluetooth fejhallgatót. Sajnos a 1803-as verziós esetén a csatlakoztatott fejhallgatót rövid idő után "ledobódik". Korábban, amikor bekapcsoltam a fejhallgatót, a notebook hangszórója elnémult és a fejhallgató lépett működésbe.
    A funkció frissítés után a fejhallgató bekapcsolásakor észlelhető a fejhallgató, ki is van írva: Csatlakoztatva (hangvezérlés és zene). A hangbeállítások lejátszás menüjében a fejhallgatónál zöld pipa látható, de rövid idő után átvált piros jelzésre. Frissítettem az Intel(R) Wireless Bluetooth(R) illesztőt és a Realtek High Definiton Audio dreivert, A Realtek Ethernet Controller All-In One Windows drievert.
    Sajnos mindig újra kell pároztatnom illetve le kell tiltanom a notebook belső hangszóróját. Utána, amikor már megszólal a fejhallgató, visszaállítható a belső hangszóró alapértelmezett kommunikációs eszközre

Új hozzászólás Aktív témák