Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    válasz King Unique #75397 üzenetére

    Lemezkarbantartót próbáltam, nem mutat semmit. Nem csak a Windows.old mappát tudja leszedni? Az LTSB esetén sosem lesz, ha jól tudom. C:\Windows\SoftwareDistribution\Downloads mappát kipucoltam. Hibernálás már ki van kapcsolva, bár mintha alapból is ki lett volna. Lapozófájlhoz még nem nyúltam (~1.5 GB), azt majd végső esetben.

    Igen, láttam, hogy 20 GB kéne neki. Ez eredetileg egy vékonykliens gép, amit célfeladatra szántam. Netre nem megy, frissítve se nagyon lesz (le is tiltottam). Egy normális SSD többe kerülne, mint maga a gép. :) Gondoltam kipróbálom az x64-et rajta, ha már találtam itthon 4 GB memóriát bele, a gyári 2 helyett. x86-tal mennyit lehetne spórolni? Embedded változatról tudsz? Gyárilag 7-es Embedded x86-tal jött a gép, úgy 8-9 GB szabad.

    (#75399) csicso82: Normál 10-est mostanában nem telepítettem, így nem emlékszem, hogy ténylegesen kell-e neki annyi. Napi használatra nyilván kevés lenne a 16 GB, sőt a 32 is necces.

    Ez viszont LTSB (Store és legtöbb csempés dolog hiányzik), itt tudtommal nem lesz nagyfrissítés, ami a Windows mappa cseréjével járna. Tulajdonképpen a 4 GB szabad hely is elég lenne, csak gondoltam hátha ki lehet még hozni belőle valamit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák