Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Geth #66028 üzenetére

    Ezért lett fat32
    és abba 100%-ig biztosak vagyunk mindannyian, akik használjuk a hordozható tárat,
    hogy a problémák pontosan akkor kezdődtek amikor az xp és w7 mellett/helyett néhány w10 gép is bejött a képbe.
    Mindegy, így ugyan nem megoldva hanem megkerülve a problémát, de jól működik.

    Egyébként a saját gépen is többször futottam bele ilyesmibe, nem írom le ismét, már párszor bombáztam vele a topikot, és a mai napig vannak olyan telepített, nem portable applikációm a mitkől agy fa...szt kapok, mert szerencsétlennek a win nem engedi elmenteni a konfigurációját amikor leáll a rendszer.
    Legpregnánsabb példa a külső installált fényerőszabályzó programom, mindegy hány %-os fényerővel állok le, indításnál vagy 0% vagy 100% fogad.
    Sem xp sem w7 alatt nem volt ilyen gondom, ha 57% volt, akkor 100 indításból 100x 57% maradt.

    Más, a system 32 könyvtárból hogyan tudok törölni, átnevezni, a saját tulajdonba vétel, hozzáadás sehogy sem megy, csak a Trustedinstaller marad a tulajdonos, bármit csinálok.
    Konkrétan a LockScreen nevű összes sza..rt szeretném legyalulni, akkor csak 1 képernyő, a login screen maradna amin át kéne kattintani a monitor_off-ból vissza jövet.
    Én vagyok az akinél ezt a kettőt sehogyan se lehet kiölni. Pedig legyalultam a Microsoft fiókomat is a gépről, valakitől azt a tanácsot kaptam hátha amiatt nem lehet, de maradt ugyanaz minden.
    És ez nem egyedi hiba, magyar és külföldi fórumokban nagyon sokan szívnak ezzel, megoldás viszont sehol sincs, még a Misrosoft supportnál se, páran oda is beírtak, de csak a szokásos ötletetket kapták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák