- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecRS
tag
Sziasztok!
Nemrég szembesültem azzal a hibával, hogy az SSD-re telepített Windows bizonyos boot partíciókat az egyik HDD-re pakolta, tehát ha a HDD nincs a gépben nem bootol be. Épp emiatt újratelepítettem a Windows 10 Pro 1506-os buildet, ha minden igaz és most már úgy, hogy csak az SSD volt bedugva telepítéskor. Még arra is figyeltem, hogy a BIOS-ban (MSI Z170-A Pro) a Windows 8.1/10 WHQL be legyen kapcsolva és úgy telepítsem fel. A windows fel is települt szépen, DE:
Eredetileg a bekapcsolástól az asztalig 22-23 másodperc telt el, viszont mióta újratelepítettem ez az idő kb. 33-35 másodperc, holott szűzebb a rendszer, mint azelőtt. Probáltam már mindenféle energiagazdálkodási beállításokat, hibernálás ki-, bekapcsolását, Fast Boot és Fast Start up (BIOSBan és OS-ben is) beállítások ki- és bekapcsolását, automatikusan induló programokat, a boot sorrendet is átállítottam... de egyszerűen nem tudom lejjebb tornászni ezt az időt. Mi lehet a probléma nyitja?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest