Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    Iyen f0st reg lattam mar.

    #1) Elsonek beraktam egy ssd-t megnezni sentinel alatt es tesztelni. Mikor kivettem a gepbol nem akart elindulni a win10. Mint utolag kiderult kerdes nelkul befogta gyorsitotarazni. Kivancsisagkepp atraktam masik sata portra, hogy dinamikusan felmountolja-e. Nem. Megint nem indult el. Szanalmas!

    #2) Masodjara videokartyat akartam cserelni teszteles celjabol (a kartya hibatlanul mukodik masik gepben meg mielott valaki ezt hozna fel). Beraktam, bootol, tolt...majd semmi. Traceres a memoriam, igy latni mikor vegez ram muveletet, de nem csinal semmit. Elkezdi porgetni a hulye kis karikajat, majd fekete kepernyo. Ha kattintok az egerrel akkor feljon egy kurzor, amit ki tudok skip-elni es ennyi. Semmi hibauzenet. Ha toltes kozben ujrainditom, akkor legkozelebb automatikus javitast csinal, de ugyanott kotok ki. Es mindezt egy vga csere miatt. Kesz rohej!

    Tegnap este hagytam a fenebe. Gondoltam majd helyre jon mint szokasa a windowsnak, de nem. Mi a f@szom olyan bonyolult 2017-ben leeszkozolni egy vga cseret a win10-nek?!?!

    A korabbi vga-t visszaraktam, de persze azzal sem mukodik mostmar. Gratulalok microf0s! Megy vissza a win7.

    Az elsonel meg helyre jott a konfig visszaallitassal, de a masodiknal semmi. Megoldas valakinek?

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák