Új hozzászólás Aktív témák

  • Doner

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Érti valaki ezt a problémát? Esetleg tudja mi a megoldás?

    Nem tudom telepíteni a winddows 10-et a laptopomra. (asus x59sl)

    Ezt a verziót szeretném telepíteni bootolható pendrive-ról:(hu_windows_10_enterprise_2016_ltsb_n_x64_dvd_9
    057423)

    Rendben elindul a bootolás, megjelennek a minimalista stílusú kék négyszögek, majd a kis gömbökből álló forgó karika aztán egyszerűen leáll a gép, mintha kihúzták volna a konektorból.

    Kipróbáltam windows 7-el is, azzal semmi gond települ.

    Viszont: Egy másik windows 7 telepítővel ami sokkal újabb(Microsoft.Windows.7.AIO.64bit.Hun.2016.June-fatebringe
    r) tehát tartalmaz frissítéseket is) azzal szintén ezt a hibát produkálja és a közös bennük az (mármint ebben az újabb windows 7 és a windows 10 telepítőben) hogy a 7 telepítője is úgy indul mint a 10-é tehát ez a windows 10 skines..és ennél ugyanígy leáll ha windows 7 ről is van szó amelyik windows 10 es skinel rendelkezőzik. A sima natúr kinézetű windows 7 az települ, meg minden más is.

    Ez mitől lehet? Gépigény? Nem hiszem, gyengébb gépre is raktam már. És amúgy is megvan a követelmény (core 2 duo t5550, 2gb ram, mobility radeon hd 3470 512) és akkor sem ilyen módon kéne megnyilvánulnia hogy fel sem települ.
    Rossz pendrive? Nem hiszem vadi új, előtte utána 4-5 gépre is gond nélkül telepítettem róla.(ugyanezeket az iso-kat) akkor mi lehet a gond? Lehet köze a windows 10 saját animációjának amelyik ha benne van egy 7 telepítőben akkor szintén ugyanazt a hibát produkálja mint a 10?

    Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.

Új hozzászólás Aktív témák