Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz SP4C3 #41659 üzenetére

    Köszi szépen, sokat segítettél! :)

    4. Mondjuk kipróbálom, de nem akarom még használni, ezért pár nap után visszatérek a 8.1-hez. 1 év múlva támogatottá válik a kedvenc szoftverem, akkor már szívesen használnám a 10-est ugyanezzel a géppel. Ha az a pár napos használat azt jelenti, hogy regisztrálva lett a gépemhez, akkor gondolom az 1 éves szünet ellenére használhatom. Vagy a regisztrálás csak az 1 hónapon túli használatkor kezdődik?

    5. Ha egyszer regisztrált, újratelepítés után tudom-e majd használni a 8.1-et anélkül, hogy 10-essé "alakulna" egy átlagos automatikus frissítés során? (Úgy tudom, hogy 1 hónap után törli a visszaállításhoz szükséges fájlokat, de az újratelepítés más tészta.) Vagy akkor már süthetem, mert el fog veszni a 8.1-em és csak a 10-es marad bármit teszek?

    Azért kérdezem ezeket, mert úgy szeretném jóllakatni a kecskét, hogy a káposzta is megmaradjon. Ha most ingyen megcsíphetem a W10-et, nem szeretném elszalasztani, de ennyire új oprendszert nem szeretnék mégegyszer használni. (A 8.1-es tapasztalataimból okulva.) Szívesen várnék vele 1-2 évet, hogy kellően támogatott legyen a kedvenc programjaim körében, jöjjenek a hibajavítások, frissítések. Ha már túlvan a gyermekbetegségeken, érdekelni fog. Megoldható?

Új hozzászólás Aktív témák