-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali, boldog Nyulat!
Lehet, hogy nem win10 a problémám gyökere, de hátha kaphatok itt segítséget.
Arról van szó, hogy van egy t-online-os email címem, amit a win10 Mail progijában szoktam használni, fogadni és küldözgetni. Mivel telefonon is szeretem látni, ha jön valami levél, próbálkoztam több app-al is, de több ok miatt végül úgy döntöttem, a gmail fiókomhoz adom hozzá újabb fiókként a t-online-osat is. Ez most telefonon tökéletesen működik, de a gépen a Mail progiban már nem ilyen jó a helyzet. Teljesen random módon vannak levelek, amiket csak a telefon mutat meg, a gépen hiába nyitom meg a Mail-t, ezek a bizonyos levelek ott egyáltalán nem látszanak, hiába frissítek rá ezerszer. Ja, természetesen a telefonon nem törlöm egyiket sem. És ugye van, amikre válaszolni is kellene, a telefonon viszont kicsit macerásabb ez, főleg, ha valamit csatolni is kellene.
Szerintetek a gmail sara ez, hogy bizonyos leveleket úgymond kisajátít magának, és más progival nem láthatók?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest