Új hozzászólás Aktív témák

  • Voice24

    őstag

    válasz Zoz #139389 üzenetére

    Köszi a tippet, úgy tűnik, az egyik Ram halt be. Összesen 4 x 2 GB Ram volt a gépben, megfelelően párosítva. Azért így, mert eredetileg 2 x 2 GB-tal vettem a gépet használtan, és azt bővítettem 1-2 éve további 2 x 2-vel. Először az összes memóriát bent hagyva indítottam el a tesztet, de kb. 15 másodperc után FAIL üzenettel leállt, mert túl sok hibát talált. Ezután az újabb párost (CSX) kivettem, a régi Samukat teszteltem, nem talált hibát. Aztán a két CSX-et egyesével próbáltam, meglett a ludas, a másiknak elvileg nincs baja. Így - kicsit hülyén kinézve - 6 GB Ram-mal próbáltam ismét elindítani a gépet, de a win10 továbbra sem volt hajlandó elindulni, pendrive boot segítségével sem találta meg az indulást akadályozó hibákat, így laikusként nem tudtam mást tenni, mint újratelepíteni az egészet. Szerencsére most rendben működik minden. Ami fura, hogy az asztalon megjelent néhány, újratelepítés előtt használt programom szürke ikonja, persze el nem tudnak indulni, de némelyiket törölni sem engedi onnan.
    Egy kérdésem lenne: ezt a windows vagy microsoft team akármit ki lehet kapcsolni? Mert ez is indulni akar az elején, bejelentkezéssel meg mindennel, de valahogy nem érdekel.
    Ja, és a négyből egy Ram halála ilyen súlyos gondot okoz a win10-nél, hogy a rossz cucc kivétele után sem hajlandó elindulni soha többé?

Új hozzászólás Aktív témák