Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    válasz King Unique #125418 üzenetére

    Sajnálom, ha én még az XP röghöz kötött sorozatszámaira cagyok építve! Igy már nyugodtabb vagyok, majd elválik mi lesz a win ujrahúzása után. Tudom itt tilos, de ha más nem marad a KMScript! nem vagyok megrémülve!

    A másik dologra! Nyilván SSD jobb, gyorsabb. Nem is várok egy 5400-as HDD-től sokat! Azt azér mindenképp, hogy ne 20 perc legyen a boot! Hidd el sok mindent kipróbáltam. A HDD jó, a Win szerint, és más programok szerint is. A többi dolgot is lepróbáltam. 8 giga RAM-nak azért manapság is elégnek kellene lennie. Amikor feltettem a Win 10-et határozottan gyorsabb volt( 1,5 éve)! belakta, lelassult, nem töredezett. Tudjuk ez is Win probléma, már régen. Egyébként a Win 10 magának töredezettség menetsíti! Látszólag ne fut semmi4 Látszólag! mert hogy a Widows Update-val van a gond! Ha leveszem az automatikus frissítést semmi gond! Ha vissza kapcsolom, akkor valamelyik frissítéssel szöszöl 20 percig, aztán feladja! Valami nem megy fel! Ezért nem engedi 2004-et, persze a szöszölés közben ezzel is kínlódik!

    Nem BIOS OEM liszenc, hanem én vettem a Keyworlds-on! Vagy a Softwercod-on, már nem tudom! Tehát a laphoz, gyárilag semmi nincs kötve!

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák