Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz hiuuz #119016 üzenetére

    "Leellenőrizve, az új kulcs is Volume/MAK!"

    A kérdés mindig az, hogy mi a hirdetés szövege. Ha a hirdetés nem tartalmaz retail vagy oem szöveget, akkor nincs mit számonkérni ennyiért. Ha szerepel konkrétan "retail" vagy "oem" a hirdetésben, de valójában MAK a kapott kulcs, akkor az átbaszás akkor is, ha ennyiért még egy mak is megéri. De általában adnak másikat, ami már lehet retail is....... vagy nem. Mostanában sajnos egyre inkább NEM.
    Egyébként céges a gép, amire a win licence kell? Ha nem, akkor vagy használd licence nélkül (simán használható úgy is, minimális külalak-korlátozással), vagy vegyél listaáron a ms-tól (haha) vagy vegyél újrahasznosított, teljes dokumentációval rendelkező kulcsot. Van ilyen is bőven, jóval olcsóbb mint a ms (ez nem tetszik többeknek), és minden itteni ellenkező híreszteléssel ellentétben teljesen legális az eu-ban.
    És fontos, hogy ha valaki sem sok pénzt nem akar adni licence-ért, sem ingyen nem akarja használni a wint, az felhasználás előtt ellenőrizze az itt linkelt progival, hogy a hirdetésnek megfelelő-e az, amit kapott. Ha nem, akkor vagy használhatja a kapott kulcsát, hónapokig, akár évekig, vagy lehet reklamálni, újat kérni, esetleg pénzt visszakérni. (Én is kértem már vissza pénzt egy eladótól, mert nem tudta azt szállítani, ami a hirdetésben szerepelt.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák