Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz King Unique #105949 üzenetére

    Drama Queen! King Unique! Nem tűnik fel miután kértem engedd már el a témát még folyton te írod mindig az utolsó hozzászólásokat, még egy válasz, na még egy ugyanazt pampogva miközben én már csak annyit kértem állj már le? Erre még újabb paragrafusban taposod a mókuskereket?
    Ha esetleg arra gondolsz én kerestelek téged elárulnám legtöbbször nem is figyelem a fórumozók neveit, hanem a hozzászólások tartalmára koncentrálok. Ma is azon akadt meg a szemem azt írtad

    "majd gépelek és megnyílik a keresési ablak, kit érdekel milyen közben, abban az X tized másodpercben az animáció"

    Persze utána láttam te írtad azt és tudtam tuti megsértődsz megint, ha valaki nem úgy látja a dolgokat mint te. Továbbra is kérem lapozz már ezen a szar kereső témán. Ha megbírod állni. Nem úgy tűnik. Miért veszed mindig személyes támadásnak és ugrasz, ha valaki leírja egy konkrét változásról neki nem jó?

    Még mindig félrebeszélsz:

    "Az pedig tény, hogy az említett módszerrel ugyanúgy, ugyanolyan módon használható továbbra is a keresés, ezen nincs mit ragozni. Max. az átváltás, külön ablak volt itt a téma, de az az előbbin lényegében nem változtat, ennyi röviden."

    Ezt a hadovát, tudod leírtam és ki lehet próbálni, hogy 1903-nál NEM LEHET UGYANÚGY használni a start menüs keresést az új szétválasztott odébb rakott ablak darabos animáció miatt. Ez a tény és nekem ez a lényeg. Hogy ez téged nem zavar az a te dolgod. Engem zavar és opció NINCS rá vissza csinálni az ÉVEK óta MEGSZOKOTT viselkedésre, ennyi a LÉNYEG. Amit te művelsz az csak a szokásos mellébeszélés hadova.
    Papagájkodsz hogy a másik véleményének tiszteletben tartása, hát vedd már észre te nem tudod elfogadni nekem XY dolog A és B indokok miatt nem tetszik, zavar, rossz. De te azért erővel akarod hirdetni az igét nekem, hogy nem lényeges az, lehet kerülő megoldás is, meg lehet régi buildre meg linuxra váltani. Majd én eldöntöm számomra mi lényeges, mi zavaró.

    A nesze semmi fogd meg jól tanács nem kell, azaz nem fogok sem korábbi buildre állni, sem sufni programot felrakni. Max. annyi ahogy az első hsz-ben is jeleztem kénytelen leszek plusz gombot megnyomni a kereséshez WIN helyett WIN+S, hogy a start ki legyen kerülve.
    Mindössze megjegyeztem nem tetszik a 1903 változtatása, például Cr00py egyetért velem nem jó nincs opció a régi viselkedésre, Geth szerint jó így is, ezzel semmi gond mert ő egyszer leírta nem akkora ügy szerinte és ő nem lovagol még tíz hozzászóláson keresztül mint te. Itt vannak a topikok [kép] ahol aktív vagyok, érdekes módon egyedül a Win10 topikban egy ember köt folyton belém, erősködik ha leszólják a szent Win10-et. Szokásos módon személyes támadásnak veszed, mert szóba kerül egy hiba, egy változtatás.

    (#105953) Geth:

    Igen nekem zavaró, ennyi. Ahogy a szar task view, a szar action center is zavaró több mint egy éve. A felemás sötét és világos témák is. Most a szétválasztott kereső is. Hogy tájékoztatás nélkül piszkálnak el dolgokat egy frissítéssel. Hogy neked és Kingnek így is szép és jó minden, annak én örülök, de ne akarjátok erővel bemesélni és lekicsinyíteni ezeket a változásokat, hibákat mikor tényleg ott vannak és nem mindenki tapsol értük.

    "Ha nem írtál volna, akkor az eredmény zéró"

    értsem úgy csak azt szabad leírni amit a topik hangadói jóvá hagynak? :) MS dolgozók vagytok, vagy mi ez a nagy sértődés ha valaki szóvá tesz egy változtatást?

Új hozzászólás Aktív témák