Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
köszi, megoldódott... HW gond volt, beraktam 1 másik FDD-t és tökéletes...
Csak azért nem mertem erre gondolni, mert előtte 10 perccel 1 másik rendszer alatt hibátlan volt... na mindegy, lényeg a lényeg!"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
-
isapeti
aktív tag
Következő a bajom: adott egy IBM PC 300 GL P2-es masina, amit Win2000-rel vettem. Nem az enyém lesz, őskövület játékokat nyomnak, stb, 128MB ram van csak benne, gondoltam, legyen inkább '98 rajta. Fel is raktam, rendben volt minden, most viszont úgy tűnik, nem szereti a floppy meghajtót Ha a Sajtgépben rá akarok kattyolni az A: meghajtóra, csonttá fagy! Ugyanez a helyzet parancssorban A:-re.
A gép indulásakol seekel, meg fél órája még működött a 2000 alatt, formáztam és másoltam is véle...
van vmi ötletetek? azon kívül, hogy ne használjam"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest