- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetsom
tag
Megjelent egy ilyen kis szürke csík az explorer-ben:
[link]
Nem tudom, hogy mitől jött elő, igazából csak esztétikailag zavaró. Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?[ Szerkesztve ]
-
wetsom
tag
válasz
Krissz5435 #7425 üzenetére
Én is így gondolom, mert ahogy próbálgattam az basic témát, nagyon kevésnek találtam ehhez az op. rendszerhez. Én azt megértem, hogy nem akarnak átlátszó elemeket, de akkor előbb kellett volna ezt kitalálni és csinálni, egy ehhez méltó témát, mert akárhogy is nézzük a basic túl gagyi önmagában...
-
wetsom
tag
Arról nincs információ, hogy az aero helyett milyen téma lesz, vagy lesz-e egyáltalán más a mostani basic mellett?
-
wetsom
tag
Sikerült megtalálnom a többi programot, kicsit elrejtették, a keresésen belül lehet megtalálni őket:
[link]Egyébként itt is lehet kipakolni a Metro-ra a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
wetsom
tag
Ami nagyon zavaró, az a star menüben a programok hiánya, ezt mindenképpen pótolni kell a végleges verzióig. Egy nyomorult MS Paint-ot is nehéz megtalálni.
-
wetsom
tag
A Basic téma jobban illik az új Windows-hoz, mint az új AERO. Kell ezen még faragni rendesen, ez még tabletre sem az igazi nem, hogy PC-re. Várjuk a BETA-t
Egyébként szerintem azért lett ennyire korán publikus verzió, hogy sokan teszteljék és elmondják a véleményüket, mert ez bizony most nagyon kell a nagy változások miatt.
-
wetsom
tag
Én Virtual-ra rakom csak fel, weblap fejlesztések cuccaimat nem akarom veszélyeztetni.
-
wetsom
tag
Azért remélem a hagyományos asztali felületet is dizájnólják, jó lenne némi egység a két felület között.
-
wetsom
tag
Hát a kép sem a grafika miatt készült azt elhihetitek.
Egyébként: Kiran Chetry-nek hívják.
Amúgy az AERO-n csak annyit változtassanak, hogy egyedi legyen, nem kell agyon giccsesíteni, de ha a glass effect animálna azt díjaznám, persze az se legyen túl kihívó.
-
wetsom
tag
Nekem tetszenek a sávok, még CNN is ellopta glass effectet:
[kép_link]
Még a hülye is látja, hogy az AERO inspirálta őket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Outlook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- általános iskolai rendszergazda
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc