- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Lassan össze kellene állítani az 1. hsz-be egy útmutatót a frissítéshez, hogy ne ugyanazok a kérdések ismétlődjenek...
Gyakorlati problémáim, amire megoldást keresek, hátha tudtok róla valamit:
- Hálózati meghajtót semmilyen módon nem hajlandó indexelni, ezért a zenék/képek mappát nem tudom használni a metro appokból (a gyári zene/kép alkalmazásokból sem). Ha jól olvasgattam, akkor állítólag már W7 se csinált ilyesmit. Tud bármelyikőtök valami megoldásról? Indexeléshez sem ragaszkodom, de appok így használhatatlanok...- Metro ui webkam kezelése borzalom - nincs automatikus fehéregyensúly (kézi sincs) állítás, borzalmas képet prezentál az alkalmazásokban így. Erről még semmi leírást nem találtam. Tippek?
-
kcsa
veterán
Nnna, okosabb vagyok. Usa marketet elérhetitek ha a vezérlőpult/régió alatt országot változtattok. Szóval szerencsére nincs IP azonosítás
szerk.: ha belekattintok a kategóriákba, ott már csak magyar market van, de a főképernyőn található ajánlók telepíthetők.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Úgy látom egyedülállóan pazarló vagyok. Dobozosat vettem, az instant 64 bit install miatt, és kaptam gyári lemezeket is, seriallal (biztos ódivatú vagyok vagymi).
Ilyen simán még nem nagyon ment windows telepítés, hihetetlen gyors az egész. WP7 userként nem ér újdonságként a metro ui, ellenben eléggé elbonyolítottak dolgokat (gondolok itt a gépház / vezérlőpult kettősségre, meg úgy általában az elrejtett desktop appokra is).
A market meg egyszerűen üres, pedig elvileg usa acc-om van, mégis magyar marketet mutatja. Ami van, az is drága (páran láttam elmondták hogy a wp market a legdrágább, ez gondolom igaz (androidos minőségi alkalmazások se voltak olcsóbbak...), de 1000ft. feletti app azért ott is ritka, itt csak az van...)
Akit meg ez tántorít el a wp7/8-tól, nézzen rá a webes marketplace-re, ott látszik hogy nem ilyen súlyos a helyzet
-
kcsa
veterán
Megválaszolom a saját kérdésem, találtam egy remekül összeszedett írást, és én is így jártam a NAS-ommal
Remélem lesz erre valami trükk, ez így röhej...
-
kcsa
veterán
Na, feltelepítettem. Azzal szembesült már valamelyikőtök, hogy hálózati meghajtót nem eszi meg alapból ha be akarom állítani pl. zene mappaként? Ha utilityvel ráerőszakolom, akkor sem indexeli, ergo a zene app nem foglalkozik vele... Nem találtam rá megoldást, hát ti?
-
kcsa
veterán
Srácok, ha veszek dvd-s win8 upgradet, akkor tudok szűz telepítést csinálni? (van win7-em, de nem így akarok upgradelni
)
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Trek
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iOS alkalmazások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...