- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
kory24 #70712 üzenetére
A Windows 8.X-nél is az érvényes az ISO-fájl pendrive-ra történő kiírása során, mint a Windows 10-nél (bővebben). Tehát a fájlmásolásos módszer akár legacy BIOS (CSM) telepítésnél is működik, csak annyi a lényeg, hogy olyankor még szükség lehet a pendrive-on lévő partíciót aktívként beállítani (bővebben). A Rufus és a hasonló programok ezt csinálják meg automatikusan, ha BIOS-MBR módban van kiírva a telepítő.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
kory24 #70712 üzenetére
Hát, én most csak simán átmásoltam a Küldés-sel. Akkor így nem fog működni? XP volt rajta 445 kártevővel, sajnos az már nagyon nem biztonságos, ráadásul már egy böngésző sem támogatja, és állítólag pendrive-ról nem is nagyon szokott települni. Az XP-hez valóban elég lenne 256 MB is, de a 7/8/10-nek pontosan ugyanaz a rendszerigénye: 1 GB. A Linux nem támogatja a Microsoft termékeit, ezért az szóba sem jöhet.
-
SP4C3
veterán
válasz
kory24 #66698 üzenetére
VGA-hoz mindenképp a gyártó drivereit telepítsd! (Az microfos drivereivel bőven alulteljesít a kártya és a beállításait sem tudod vezérelni)
Alaplapod gyártójának a weblapjáról is lehúzod a drivereket és azokat is felrakhatod.Más nemkell, leszámítva ha van spéci külső perifériád, pl nyomtató, scanner, webcam, drótnélküli pocok, radioaktív billentyűzet, esetleg csavarhúzó a gépben mint új eszköz. Najó, a végét elhumorizáltam. Bocsi.
-
kory24
őstag
válasz
kory24 #66696 üzenetére
Ilyet találtam:
Windows 8 és Windows 8.1 indítása csökkentett módban
De ha nicns képem, hogy állítsam be az msconfigban....
Kivették egyik igen hasznos funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok