- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Outlook topic
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Bitcoin topic
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
tagagaba53 #55967 üzenetére
De a kolléga gépe el sem indul... a te verziód működő rendszer alól megy csak, de ott tökéletes.
-
Angel2014
addikt
válasz
tagagaba53 #54570 üzenetére
Az AIO azt jelenti : Az összes verzió benne van amit telepítésnél ki tudsz választani.
PL: Windows 8.1Windows 8.1 professional
Windows 8.1 enterpriseEz lehet 32-ill 64 bites is egyszerre rajta.
Nyilván azt választod amire szükséged van PL: windows 8.1 professional 64 bit
Az Embedded azt jelenti az összes frissítés bele van integrálva ami idáig kijött.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tagagaba53 #54578 üzenetére
Ha egyszerűen nem vagy hajlandó elolvasni amit írok nem tehetek róla, hogy nem is értesz meg semmit.
Alapból ezek a kiadások warez-nek minősülnek ami itt meg sem engedett, de gondolom tisztában vagy a fórum szabályzattal. Nem tehetek arról sem, hogy hiába írom, hogy a fórum keresőbe beírod és megtudod a dolgot, de neked nem elég, illetve ahonnan leszeded ott lesz csak támogatás hozzá. -
szabonagyur
félisten
válasz
tagagaba53 #54574 üzenetére
Most ebből mit nem értesz? Pontosan leírtam miben másabb, de rakd csak fel nyugodtan, ha neked az nem elég, hogy az utóbbi vállalati felhasználásra van, nem otthonra. Nem te leszel az első gyökér itt aki nem érti meg, hogy nem otthoni célra van, de majd rájösz...
Az AIO-n meg többet mit magyarázzak? Honnan tudjam, hogy milyen retek, összes-vissza barkácsolt kiadást sikerült találnod a neten? Annak is gondolom van leírása melyiket tartalmazza. -
szabonagyur
félisten
válasz
tagagaba53 #54572 üzenetére
Igen te vagy a hülye, mivel olyat kérdezel ami nem létezik... Ezt csak valaki a letöltő oldalon készítette.
De ha már ennyire kíváncsi vagy a dologra, és lusta vagy elolvasni a
torrentleírását, esetleg a Google-ba beírni vagy ide a PH! keresőbe:
AIO=All in One, gondolom egy lemezen rajta van minden verzió
Embedded: “A Windows Embedded 8.1 Industry különféle peremhálózati eszközökre terjeszti ki a Windows 8.1 képességeit, ideértve a kiskereskedelemben, a gyártásban, az egészségügyben és az egyéb területeken használt eszközöket, amelyeken a sokoldalú üzleti alkalmazások használata mellett az is fontos, hogy az adott funkciót biztonságos és megbízható módon lehessen elérni.” -
szabonagyur
félisten
válasz
tagagaba53 #54570 üzenetére
Szia
Ezt nem ott kéne megkérdezned ahol gyártották?
Hivatalosan egyik sem létezik, utóbbi meg nem érhető el magánszemély számára sem (Industry=vállalat).
-
galervin93
addikt
válasz
tagagaba53 #54231 üzenetére
Igen, ilyesmire.
Az a baj, hogy pl. a sima kontrasztos mód a programokon belüli felületen is okoz változásokat, legyen az böngésző, photoshop, akármi, a legviccesebb a Word a maga fekete lapjaival... Ezt szeretném kiküszöbölni, hogy csak az intéző, szóval csak maga a gép legyen ilyen, a programok maradjanak eredeti formájukban. -
dlaj
őstag
válasz
tagagaba53 #53688 üzenetére
Talán ez segít! (A téma összefoglalóból van!)
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.
-
Tournament
aktív tag
válasz
tagagaba53 #53385 üzenetére
Miután kiválasztotad az isot utána fat32 átváltod nfts-re és már irhatod is rá .
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz
tagagaba53 #53379 üzenetére
Én sem voltam elég pontos.
EUFI módban telepítettem, oda muszáj volt FAT32-re állítani, így nem számított mekkora az ISO.
Kíváncsi leszek mit sikerül kihozni belőle. -
nbware
senior tag
válasz
tagagaba53 #53379 üzenetére
mindegy, hogy ntfs, vagy fat32, mind a kettőnél be kell bootoljon, főleg miután a 8.1nél már csak ntfst tudsz használni
-
Petyyyyy
addikt
válasz
tagagaba53 #53373 üzenetére
Nem lehet másképp? Olyan nincs. Beállítgatsz mindent, utána valóban átvált magától NTFS-re, ha jól emlékszem, de állítsd vissza FAT32-re, különben az életben nem fog bootolni róla.
PS: Itt most pendrive-ról - Rufusról beszélük ugyebár.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz
tagagaba53 #53369 üzenetére
Láma kérdés, de pendrive FAT32-re van formázva, boot menüben elsőnek az USB van kiválasztva?
-
kraftxld
félisten
válasz
tagagaba53 #53365 üzenetére
Tehát mégegyszer, gyári ISO file-t használsz és a Microsoft féle USB download tool-t használod?
-
kraftxld
félisten
válasz
tagagaba53 #53356 üzenetére
Hogyan csinálod a pendrive-ot? Rendes gyári ISO + a Microsoft féle USB download tool?
-
nbware
senior tag
válasz
tagagaba53 #53356 üzenetére
nekem megy a 8as is penről, valamit akkor nem jól csinálsz...
-
tagagaba53
tag
válasz
tagagaba53 #52953 üzenetére
Így sem megy, ezekkel a beállításokkal.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tagagaba53 #52957 üzenetére
Az azért elég vicces, hogy egy buherált jobban megy nálad, gond nélkül mint a gyári...
Bár nem tudom mit integráltak bele.. -
szabonagyur
félisten
válasz
Ne haragudj, hogy közbeugatok.... de próbáltad már más fajta telepítővel? Biztos jó a Kori féle Windows kiadás, de nem lehet nálad az hibázik?
(A kori kiadást a képed alapján látom, mivel azt a nevet kapja a pendrive ami az ISO neve.. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Nem ide tartozik, de hasonló téma van Windows 7-re?
-
vlevi
nagyúr
válasz
tagagaba53 #52950 üzenetére
"Csak közben F1-t néztem."
Nem F2 boot menü?
Bocs, ezt nem bírtam kihagyni -
Tournament
aktív tag
válasz
tagagaba53 #52947 üzenetére
no-execute memory protect az első képen azt enable-re kell rakni az felelős hogy elindul a betőltő logon tul vagy sem
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz
tagagaba53 #52945 üzenetére
bocs 1 kérdés
Gigabyte Motherboard GA-VM900M (rev. 2.0) a tied ? illetve a bios melyik rajta ?[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz
tagagaba53 #52943 üzenetére
CPU menüről van képed ahol vannak a beállitásai ott van ha jól emlékszem
-
TheProb
veterán
válasz
tagagaba53 #52925 üzenetére
Ez eddig jó, de mint mondtam már fat32-vel kell formáztatni, csak így fog működni. Plussz kapcsold ki biosban a secure boot-ot a telepítés idejére. És GPT partició sémát állíts be
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz
tagagaba53 #52925 üzenetére
Hát, akkor, egyértelmű a válasz, nálad UEFI-t semmiképpen se.
Biztos van valami bizgerentyű az alaplapod beállításaiban (UEFI BIOSban), ahol Legacy boot-hoz hasonló nevű dolgot lehet beállítani.De miért 32bites? Mondjuk, ha csak 2G memória van, akkor megértem. Processzor már talán nem nagyon van olyan, ami nem támogatná a 64 bitet.
-
TheProb
veterán
válasz
tagagaba53 #52907 üzenetére
kérdés, hogy milyen a telepítő uefi vagy legacy módban akar-e telepíteni. továbbá nem 1 mai darab az a deszka, így nem lepődnék meg ha nem tudna usb-ről bootolni
szerk:
Fat32-nek kell lennieszerk 2:
link, google 1. találat..[ Szerkesztve ]
-
ludus
aktív tag
válasz
tagagaba53 #52911 üzenetére
Boot sorrend? Bootolásnál F12 és ott kiválasztod az USB sticket (USB HDD engedélyezve van BIOS szinten)? Más tippem nekem sincs így elsőre...
-
ludus
aktív tag
válasz
tagagaba53 #52909 üzenetére
Szia!
Másik géppel próbáltad? Elindul a telepítő?
-
ludus
aktív tag
válasz
tagagaba53 #52907 üzenetére
Alaplapra elég nehéz 8.1-et telepíteni mondhatni lehetetlen
Komolyra fordítva a szót, bootolható a pendriveod? -
micafighter
nagyúr
válasz
tagagaba53 #47487 üzenetére
Ezért nincs neki hibernálás az energiagazdálkodásban: [link]
-
zack
nagyúr
válasz
tagagaba53 #47484 üzenetére
Itt nekem nincs is, csak a zárolás.
-
Visormail
addikt
válasz
tagagaba53 #47224 üzenetére
Semmit, a Save parameters-re rányomni.
-
Visormail
addikt
válasz
tagagaba53 #47222 üzenetére
Nincs rendszergazda jog a telepítéshez. Töltsd le a gépre és onnan indítsd, ha nem jön fel az uac ablak magától akkor jobb gomb futtatás rendszergazdaként.
Eagle16: jahh, korábban azt a leírást is linkeltem valakinek, de azt mondta hogy nem működött. Fogalmam sincs miért én nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!