Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz benedekco #17552 üzenetére
én meg azt mondom,hogy kevés...nomeg az az ssd para...ÁÁÁÁ.Én nem azért vettem ilyen lomokat,hogy majd nézegessem meg vigyázzak rá.Ha feltolok 1000db RAW-ot, és szerkeszteni kell,az menjen is de gyorsan.Az olyan ember ne vegyen SSD-t aki kikapcsolgat mindent,nomeg csak a win fusson rajta.Igaz azóta már 2d 120GB-os van,nah az elég.
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
annyit meg tudtam nézni,hogy a windows mappa most 15GB,a program files 6GB...a saját dolgaim kb 5GB....eddig rendben is van...de a 60GB-ból hogy lett 2GB szabad hely?
Most átméreteztem kínomban az ssd-t,mert osztva volt,a másik partíción még volt vagy 30GB,azt hozzáadtam,mert 3X szoptam meg és a képkonvertálások közben megcsuklott a Dxo...azután kezdhettem újra.
Persze ettől még valahol hiányolok legalább 10-15GB helyet... -
szeva000
addikt
az a baj,hogy a cache-t megtaláltam és töröltem.Már kitöröltem az összes képet is a mappából és akkor is vagy 8GB hely nincs meg.
Igazából a Lightroommal csak importáltam a képeket(a dátumok miatt és a DxO val szerkesztettem)De 2-3 nap alatt legalább a 20GB szabad helyem eltűnt.ezt mindjárt meglesem azért
nah...az egész appdata mappa 1GB most
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
hali!
Milyen takaritoprogit erdemes felrakni win7-re?Egyszeruen nem tudok rajonni mitol lett tele az SSD.Kepeket szerkesztgettem,de akkor csinaltam kb.10GB helyet,azota kepek torolve es alig van hely.A Lightroom es a DxO optics pro van fent,de itt sem latom a gondot.
nem virus van,KIS van fent...ez most jott elo a sok kep szerkesztesekor[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest