Hirdetés
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Reklámblokkolók topikja
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Vírusirtó topic
- Crypto Trade
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Tudnátok olyan programot ajánlani ami kb úgy működik mint a Driver Booster?
Illesztő programokat jól telepít de kellene egy olyan is ami figyelné a külömböző szoftvereket ami a win7-re van feltelepítve.
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocs ha rossz helyre írtam volna de lenne, drájverek frissítését tervezem és olyan kérdésem lenne, hogy ezt rábízhatom a driver booster nevű programra? Nem értek az efajta frissítésekhez sajnos ezért fordultam hozzátok
Feltelepítettem ennek a programnak a Pro változatát és 15 hibát talált és az lenne a kérdésem, hogy ezek közzül mit frissíthetek?
[link]
[link]
[link]
A hardvereim listája a nevem alatt található...
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni ezt a windows 7 témát?
[link]
Privátot is elfogadok!
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy a külső táramat sehogy nem tudom lekapcsolni oprendszeren belül, pedig már minden létező alkalmazást bezártam ami kapcsolatban állhat vele:
Már idegesítő mert már napok óta ezt csinálja
Hogyan tudnám mégis szabályosan az óra mellől a jobb alsó sarokból ahogy régen is kikapcsolni a külső táramat?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
válasz Krystal_s #39688 üzenetére
No feltettem firefoxra ugyanazt a verziót amit mondtál a Flash mód GPU-ra van állítva és láss csodát, jobb kb 90%, azért 90 mert néhol maradt egy kis akadás de nem számottevő, most keresek rá, hogy van-e Opera böngészőre is ilyen kiterjesztés.
Köszi szépen! ....remélem nem változik vissza -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Bocs ha rossz helyre írtam volna, de nem tudom ezt a problémát mi okozza:
Érdeklődnék, hogy ezt a szaggatást mivel lehetne megszüntetni?
Vagy csak nállam, ilyen rossz, mert bosszantó, hogy néznék 1 teszt videót és a youtube b*szakodik.
Lehet ez ellen tenni valamit?
Amúgy itt van az eredeti verzió:
[link]
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Na emberek!!
Úgy látszik az USB-s probléma megoldódott win reinstall nélkül!
A wpdmtp.inf fájlt kell bemásolni ide:
C:\Windows\SysWOW64\
http://inf-files.net/inf/W/wpdmtp.inf
innentől kell csinálni: wpdmtp.inf File Information:
ez ottvan az oldalon, az a kék rész
nem kell a repair tool
utánna restart
[link]...az infó az egyik havertól van és az én gépemen lett letesztelve folyamatosan TeamViewer 7-el tartva a kapcsolatot
Nem egyből javult ki, továbbra is a korábbi hsz-emben lévő képet produkálta a sárga háromszöggel de katt rá jobbegérrel, hibajavítás és a telepítő szoftvert immáron elfogadta, a fényképezőgépben lévő SD kártyán a képeket gond nélkül beolvasta a win7
Olyat lehet még, hogy a Malvarebytes programot telepíteni és lefuttatni.
Nagyon nagy köszönet Gebana nevű ismerősömnek![ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz LonGleY #39628 üzenetére
Én az SSD miatt csak ccleanert használhatok báár ha jól tudom az Advancedet is be lehet állítani vagy érzékeli, hogy SSD van a gépbe már nem tudom, de a ccleaner nállam vált be eddig a legjobban!
A chip magazin is kikiáltotta az év progijának is valamelyik évben!
Kiválló, egyszerű, gyors, magyar felületű nagyon tetszik! -
bluobluo75
őstag
válasz CJ4567 #39626 üzenetére
Jéézusom mi ez?
Ez érdekes, lehet elteszem!
Köszi!Amúgy elég sok problémát meg tudok oldani a gépemen, telepítgetésektől kezdve beállítgatások, de a win újrarakása mindig nehéz dió volt sajna!
1× sikerült eddig mikor annó xp-re tettem win7 64 bites rendszert, na akkor még én is meglepődtem[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz #85154688 #39624 üzenetére
Azzal csak 1 a gond: nem én szoktam feltenni, ugyanis nem értek hozzá, de csodálkozni fogsz mert ahonnan cuccokat szoktam beszerezni a géphez hivatalos szervizes boltból még azok is elb*szták 1×
Most nem akarom taglalni de még azok akik azt hiszik, hogy tudják hogyan kell sem tudják 100%
mivel sosem lesz olyan az eredmény amilyennek kéne lenni
Ezért nem rajongok igazán az ötletért, hogy újrategyem, de mint eddig persze megpróbálom de úgy sem lesz jó
Épp az elöbb néztem a neten egy videót erről és a csávónak sem úgy jött össze -
bluobluo75
őstag
válasz bluobluo75 #39622 üzenetére
Valaki írjon már be ide mi okozta ezt a rejtélyes USB csatlakozási hibát ne kelljen már újratenni a win7-et!!!
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Egy elég érdekes és egyben bosszantó hibával találkoztam a gépemen, mégpedig azzal, hogy (win7 64bit) az SD kártyát 2 féle képp sem érzékeli
fényképezőgépbe rakva
USB-s SD kártyaolvasóba téve
Amiket leellenőriztem a gépemen meg az SD-vel az a következő:
- a gépen lévő összes szabad portot kipróbáltam, egyiken sem megy, csak a le és fel csatlakozást hangjelzéssel jelzi, meg az eszközök és nyomtatóknál
- Amihez tudtam (SD kártyaolvasó) telepítettem drájvert, úgy sem megy
- a vezérlőpult eszközkezelőjével nem boldogultam
- az eszközök és nyomtatók részben lefuttattam egy hibakeresést, javítást, azzal sem jó
- rendszervisszaállítás meg egyszerűen nem áll vissza a beállított időre
- kipróbáltam a többi SD kártyát is és azok sem mennek ami tv-re kötve meg megy de ez már 1000%, hogy a PC hibája
- érdekes ez a hiba mert 1 hónapja még ment
- minden más külső hardver megy (2,5" vinyó, 3,5"-os külső vinyó, pendrive-ok)
Ha valaki tud megoldást erre az érdekes problémára megköszönném! -
bluobluo75
őstag
válasz szabonagyur #39257 üzenetére
tényleg semmi köze mert win 98-on megy, vagy linuxon?
-
bluobluo75
őstag
válasz diablo1984 #39255 üzenetére
A vdownloader nem jó, a társait meg nem ismerem, esetleg más?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Nem tudja valaki a kékfény 17. adásának videóját hogyan tudnám letölteni?
Próbáltam már a firefox beépülőjével de valami MP2T fájlt hoz ki de azzal nem tudok mit kezdeni
Előre is köszönöm! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Mi az az intel rapid tárolási technológia?
Használata mit befolyásol?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Létezik olyan program, vagy beállítás a win7-ben ami a folyamatosan üzemben lévő PC-n figyeli távollétemben, hogy mikor, hányszor, és mennyi ideig nem volt netem?
Ugyanis volt olyan napom mikor bekapcsolva hagytam a gépet, és mintha elment volna a netem
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Tudtok olyan minialkalmazást asztalra windows 7-hez ami CPU figyelő, hőmérsékletet figyeli, terhelést, stb
Melyik a legjobb erre a célra?
Valami ilyesmi kéne: -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Samsung 830-as SSD-t használok win7 64 bitest és mégis lassan töltődnek be az aztalon a minialkalmazások gépindításnál
Ezt miként lehetne megszüntetni? -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a lapozófájl kikapcsolásával mi változna?
Úgy emlékszem SSD-nél fölösleges a lapozófájl, viszont volt olyan tartalmas prohardver teszt amiben vitatott a lapozófájl kikapcsolása, megléte, van amelyik alkalmazás kifejezetten ezzel megy...
Namost én így használom:de eddig semmilyen eddig használt programnál nem észleltem a hátrányát, sem takarító programnál, sem játéknál stb...
Leírnátok nekem melyik beállítás lenne édemes?
Köszönöm előre is! -
bluobluo75
őstag
Az lehet de ez lehet hibák sorához is vezethet...szerintem, de idéznék az "Átfogó elemzés az SSD-k természetéről" 7. oldalának egyik cikkéből:
"A lapozófájl az igazi mumus: sokak szerint kell, mások szerint nem. Egyesek csak azért kapcsolják ki, mert nincs rá szükség, mi ezt nem tudjuk sem megerősíteni, sem cáfolni, inkább nem nem kapcsolnánk ki, hiszen valószínűleg nem véletlenül találták ki, belefuthatunk olyan programba, ami igényelni fogja. Viszont érdekes kérdés, hogy jelentősen csökkenti-e az SSD élettartamát."
Viszont azt is jó volna tudni, hogy ezek mennyi helyet foglalnak el az SSD-n![ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz Visormail #20740 üzenetére
Ha figyelek ha nem úgy sem értem mi a külömbség azok között amiket mondtál, de szerintem nem volna szabad 30-32 Gigánál többet mutatnia!
Amúgy töröltem a biztonsági másolatot de az sem sok, 600MB törlődött és még mindig 40 Giga fölött van!
Már azon is gondolkodtam, hogy valahonnan szerzek egy win 7 SP1-es 64-es oprendszert a frissítést meg kinyomom, azt gyanítom ezek szemetelik tele a gépet!
Neked a win 7 64 bit kisebb programokkal mekkora?[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Beszereztem egy új SSD-t (Samsung 830 128GB) és fel lett téve a win 7 64 bit, ráfrissített az SP1-re is, tettem fel néhány kisebb progit még, de sajna sem az elején sem közben nem volt alkalmam megfigyelni mi mennyi helyet foglal most úgy néz ki, hogy 42 GB-nál tartok, amit sokallok, és a programok telepítése törlésében hiányosan van megadva mi mekkora (MB)
Szeretném szelektálni ha lehet, illetve megtudni mi mekkora mert nem emlékszem korábban, hogy a win 7 néhány általam feltett kisebb progi telepítésével ekkora kiterjedésű lenne
Lehetne valahogy pontosabb képet kapni arról mi mekkora kiterjedésű, beleértve a frissítés álományaira is?
Mert a programok telepítése törlése igen hiányos képet mutat...
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- World of Tanks - MMO
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest