Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Adobe Photoshop
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy88trance
tag
Hali!
Az én kérdésemre tud valaki választ?
"
Egy elég érdekes jelenség történik/történt veme, az van,hogy tegnap este még vígan ment a gép, ma meg nagy nehezen betölt a windows 7 és egy darabig dolgozgat,majd semmi indításra nem reagál, Hard Disk Sentinel 100%-ra írja a teljesítményét, a kondicíót 99%-ra, viszont a rövid ön-teszt megáll egy idő után és a státusznál azt írja,hogy : sikertelen olvasó egység hibája miatt, viszont csökkentett módban teljesen jól fut ,na most akkor mi lehet a baja a vinyó a rossz vagy esetleg más? Azért írtam ide a kérdés,mert lehet,hogy windows 7 rossz nem?"Amúgy amit csináltam,hogy ccleanerrel legyalultam a gépet meg teljes vírusellenőrzést lefuttattam meg írtást és töröltem a fölösleges progikat, töredezettségmentesítés is megvolt, na most valamennyire már jó is,betölt a rendszer normálba viszont még mindig lassúcska, meg előfordult,hogy megint betöltött aztán egy idő után semmire nem reagált. Most ott tartok,hogy újra rakom a rendszert ,teljesen leformázom a vinyót hátha akkor jó lesz vagy szeriintetek haldoklik a vinyó?
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
tomy88trance
tag
Üdv!
Egy elég érdekes jelenség történik/történt veme, az van,hogy tegnap este még vígan ment a gép, ma meg nagy nehezen betölt a windows 7 és egy darabig dolgozgat,majd semmi indításra nem reagál, Hard Disk Sentinel 100%-ra írja a teljesítményét, a kondicíót 99%-ra, viszont a rövid ön-teszt megáll egy idő után és a státusznál azt írja,hogy : sikertelen olvasó egység hibája miatt, viszont csökkentett módban teljesen jól fut ,na most akkor mi lehet a baja a vinyó a rossz vagy esetleg más? Azért írtam ide a kérdés,mert lehet,hogy windows 7 rossz nem?
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Befutott a DOOM: The Dark Ages hivatalos gépigénye
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...