Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz bepken #65217 üzenetére
Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is? cikket érdemes átnézni, ha SSD-vel használod a Windows 7-et.
Normál esetben egyébként nincs teendő, max. opcionálisan a hibernálás letiltását és a lapozófájl méretének kisebbre állítását szokták javasolni. De ezeket is leginkább csak a plusz tárhely felszabadítása végett, nem pedig azért, mert kötelezők lennének.
-
King Unique
titán
válasz bepken #65210 üzenetére
Pedig annyira nem meglepő az ilyen, nemrég ugyanilyen hibába futottam bele egy régebbi PC-nél, amelynél szintén csak 2 GB memória volt. Pár előzetes frissítés felrakása után a frissítések keresése és a letöltése még OK volt, de a telepítésnél totál kiakadt a rendszer... Mondjuk én nem nagyon szórakoztam vele, mert inkább csak tesztelés volt a cél és utána mentésből visszaállítottam a korábbi állapotot. De amit a másik válaszban javasoltak, vagyis több részletben felrakni a frissítéseket, az opció lehet. Vagy telepíteni a lényegében SP2-nek is nevezhető javítócsomagot, esetleg integrált telepítőt használni stb.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz bepken #65206 üzenetére
Hivatalosan a Microsoft weboldaláról.
Másik opció pl. az összefoglalóban is említett tool, ami szintén a Microsofttól tölt. Az 5.29-es verzióban ugyan inaktív volt a Windows 7 lemezképfájlok letöltése, de a 6.02-esben már újra aktív. Viszont a Professional kiadás letöltése ennél sem működik, ahogyan a TechBench weboldalán sem. De megoldható a telepítése egy másik kiadás letöltésével és abban az
ei.cfg
fájl törlésével / szerkesztésével, amiről nemrég már volt szó.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz bepken #27647 üzenetére
(#27646) Poo! kikapcsoltam a touchpad-ot és kihúztam az egeret is, de filmnézés közben 1-2 alkalommal így is be-bevillant az asztal....ami érdekes, hogy most nem maradt ott, hanem csak egy tized másodperc erejéig villant fel. mi a fene van itt kérem?
lehet, hogy hagyom a nyomozást a fenébe és inkább újrapakolom az egészet...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Poo
senior tag
válasz bepken #27640 üzenetére
Szia,
Nekem a leírásodból az jön le hogy az egér optikájával illetve a mikrokapcsolójával van valami,vagy ha notebook akkor touch pad,pöcökegér gond lehetséges,nekem ez volna a tippem.Szal egércsere és touch pad kikapcsolása a javaslatom.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
TigerCat
nagyúr
válasz bepken #27642 üzenetére
Úgy értelmeztem, hogy böngészés közben. Ezek szerint nem... Akkor rossz tippet adtam, bocsánat!
Szerk.: Azt megnézném, hogy ilyenkor mi fut. Listázd ki és nézz utána mi-micsoda. Hátha olyasvalami a ludas, ami nem tesz jót.
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz bepken #27640 üzenetére
Nekem a Flash Player és a 3RVX csinálta ezt egy időben. Utóbbit lecseréltem Volume2-re és megszűnt. Flash-re a Firefox topikban elég jó tanácsokat osztogatnak a protected mód kikapcsolásával. Ha azt használsz, egy próbát megér szerintem.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest