Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Nagy dilemmában vagyok:
van egy win7-em ami nem tartalmazza a legutolsó frissítéseket (nyilván a 2020-ig elérhetőeket, hiszen utána már nem is volt). Nekem kellene a legutolsó, de amikor az automatikus frissítéskeresésére rámegyek a Windowsnak, ott hibával leáll a keresés. Amikor mauálisan akarom frissíteni azt írja, hogy "Erre a számítógépre nem érvényes"
Mindegyiknél ez van, kipróbáltam kismilliót, kismilló oldalról elindítva, meg letöltve a gépre is, meg még olyat is, hogy lecsatlakozok a netről és úgy indítom az előzőleg letöltöttet.
Nem ragaszkodom a Win7-hez, mert ha jól tudom a Win10 aktiválás nélkül tök ingyen használható, csak az asztalhátteret nem lehet módosítani ,és hasonló, nekem nem fontos dolgokat.
csak azt nem tudom, hogy ha letöltöm (állítólag a Windows oldaláról simán ingyen letölthető a win10 telepítő - persze aktiválókód nélkül), akkor először le kellene a Win7-et törölni a gépemről, és utána tudom telepíteni? Ha igen, akkor hogyan, ki kell írnom CD-re vagy DVD-re a Win10-et, vagy hogy zajlik ez a telepítés indítás? Utána nyilván már egyszerű, ha már egyszer elindult.
Vagy valahogy inkább próbálkozzak a Win7-em frissítésével?
Ha igen, akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest