-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Hol a csudába tudom azt megcsinálni, hogy a tálcán, az óra mellett megjelenő kis ikonok (pl. hálózat, hangerő, töltöttség) ne látszódjanak mindig, csak a kis felfelé mutaó nyílra kattintva jöjjenek elő? Windows 10-ben ezt egyszerűen meg lehetett tenni.
Köszönöm előre is.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a tálcán lévő futó alkalmazások ne csak egy ikonba legyenek összevonva, hanem rendesen legyenek kint névvel együtt? Windows 10-ben volt "összevonás, ha megtelt" kapcsoló, itt nem találom.
Illetve van valami olyan megoldás a tálca vékonyítására, amivel az ikonok, óra is normálisan zsugorodnak? Próbáltam egy regediteset, de úgy az óra fele lemaradt.
Az is baromi idegesítő, hogy a dátum és az idő egymás alatt van, nem egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest