- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Mesterséges intelligencia topik
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mikrotik routerek
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sziszifeca #23250 üzenetére
"Na ebből is tanultam.. Soha nem fogok szinkronizálni semmilyen böngészővel, és nem szedek le olyan programot."
Mi a gond adatvédelmi szempontból a böngésző szinkronizálással? Nekem úgy tűnt a leírásodból, hogy itt a vírusos program volt a probléma, amit leszedtél valahonnan, és elindítottad. Én rendszeresen szinkronizálom a különböző gépeimre a google chrome-ot, a jelszavaimat is az tárolja, aggódnom kellene szerintetek? Én jelszókezelés tekintetében inkább egy harmadik féltől származó progi használatától "félnék", nem a google-tól. Rosszul gondolom? -
válasz
boborján2 #23160 üzenetére
"Hasznos fícsör."
Mitől hasznos? Épp most írtam a win10 topikban, hogy mi kell attól biztonságosabb belépési azonosítás, mint az ujjlenyomat? Azért a bűnözők által levágott ujjal történő belépés nem olyan gyakori.Szóval nem igazán értem, mire jó ennek a procedúrának az erőltetése.
-
válasz
Doky586 #23155 üzenetére
"csak ő állíthatta be méghozzá ma vagy tegnap"
Nem, pár napja egy kijelentkezés után már nem tudott ujjlenyomattal belépni. Nem állított be semmit manapság, ami régen be volt esetleg állítva, azt meg elfelejtette. Próbáltunk egy csomó lehetséges pin kódot, de egyik sem volt jó.
-
válasz
liszi70 #23149 üzenetére
"... mindig ujjlenyomattal lépett be. Most valamiért pin-kódot kér tőle, amiről viszont már lövése sincs. Meg lehet oldani valahogy újratelepítés nélkül a belépést?"
Közben rájöttem, jó nagy hülységet kérdeztem. Pont az a jelszavas/pin-kódos védelem lényege, hogy ne lehessen azt megkerülni, mert akkor bárki beléphetne kisebb-nagyobb procedúra árán. Tehát újratelepítés lesz, sajnos így veszik néhány iskolai elmentett munkája. (Hacsak nem szedem ki az ssd-t, aztán teszem azt egy másik gépbe, az adatokat lementve róla.)
Azt tudja esetleg valaki, hogy milyen esetben szokott pin-kódot kérni, az ujjlenyomatos belépés helyett? -
Lányom a notbookjába mindig ujjlenyomattal lépett be. Most valamiért pin-kódot kér tőle, amiről viszont már lövése sincs. Meg lehet oldani valahogy újratelepítés nélkül a belépést? Köszönöm!
-
Sziasztok!
Nem követtem végig a topikot, de most elolvastam néhány száz posztot. Nem lett egyértelmű számomra, miért sietnek sokan átállni a 11-re? (A neofil motivációt leszámítva.) Konkrétan miben jobb, miben nyújt többet a 11 a 10-től, ami miatt érdemes lehet átállni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Tippmix
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest