- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz King Unique #14305 üzenetére
A keresés most is használható, a kiterjesztett móddal és a teljes körű indexeléssel meg pláne
Így van beállítva a rendszer, de lótúrót sem ér.
Most, csak a te kedvedért újraépíttetem az indexállományt, amúgy is vagy 4 giga volt már, aztán megnézzük újra, ha valaha végez vele.Vagyis amit itt most előadsz, hogy külső program nélkül nem lehet a Windows 11-ben rákeresni programokra, fájlokra, stb., az eleve túlzás...
Persze, hogy lehet, csak legyél eléggé türelmes, meg ne legyenek nagy elvárásaid.Tudod MacOS-en kapsz egy jpg képet, amin van egy felirat, akkor ha a felirat szövegére rákeresel, akkor kidobja a képet, mint találat. Mindezt minden finomhangolás, meg hókuszpókusz nélkül.
Ezt hívom én normális keresésnek és indexelésnek, nem azt a bohóckodást amit a Windows művel. Persze lehet a mundér becsületét védeni, de szerencsére a fejlesztők tudják, hogy ez ahogy van szar, mert folyamatosan ígérik a Spotlight szerű kereső fejlesztését (nagyon várom).Aminek nem, nem az az általános módja, hogy a tálcára húzkodjuk a fájlokat, hanem az asztalon vagy egy mappában simán csak megnyitjuk egy dupla kattintással
Hát ja, mondja ezt az, aki csak a Windows leírását tudja fejből, de életszerűen nem használja a gépét.
Tudod én, mikor kapok e-mailben 8-10 állományt, azt nem fogom egyenként kattintgatni, sem lementegetni és úgy behívogatni, hanem megfogom és ráhúzom az alkalmazásra, ha meg nem azon a desktopon vagyok ahol az alkalmazás, vagy az nincs még megnyitva, akkor az ikonjára (az utóbbi Windows-on nem működik).
Persz ez egy Windows-on nevelkedett embernek fura, hisz miért is lehetne ezt ilyen egyszerűen megoldani, amikor lehet a Windowsban sokkal időtrablóbban is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest