-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
Sziasztok !
Régi NAS-t lecseréltem egy friss darabra és itt eléggé biztonságosra lehet venni a figurát, 2 rossz próbálkozás és az IP is pihen egy napig, a felhasználó meg feloldásig.
Van egy gépünk amit ha bekapcsolok, (még nem jelentkezek be semmilyen felhasználóba) már kitiltja magát IP alapon, ha ezt nem veszem észre vagy elfelejtem akkor belépek a felhasználómmal és a sajátgépbe kirakott hálózati meghajtóba bejelentkezéssel valószínüleg a tiltott IP miatt kitiltja a NAS felhasználót is
A Hitelesítőadat-kezelő-ben kitöröltem a régieket, gondolván a régi nasnak is ez volt az IPje, ez a felhasználó csak másik jelszó így be próbálkozik a win de nem megy neki, BAN.
Át tettem másik IPre a NAS-t , látszólag megoldódott a probléma, (elég ritkán van bekapcsolva a szgép), aztán tegnap megint nézem hogy ki van tiltva az a felhasználó
Hol tárolhat még ilyen belépéshez szükséges dolgokat a win?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest