- Akciókamerák
- OLED monitor topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Windows 11 alatt kicseréltem a régi 256GB-os SSD-met 512GB-osra. Acronis True Image-et használva lementettem 2. meghajtóra a rendszerképet, SSD csere, aztán visszaállítottam.
Így viszont még mindig 256GB-ot lát csak belőle, mert a fennmaradó rész még külön van:
Hogyan alakítsam a partíciókat, hogy jó legyen? Mik azok, ami kellenek, mik azok, amik nem?
Pl. az elején a 300MB és a végén a 882MB az kell? A 100MB-osra írja, hogy EFI-rendszerpartíció, a 300 és 882MB-osra nem ír semmit. Szeretném "rendbe tenni", de a nem lefoglalt részt mindenképp a C-hez csatolni - ahhoz viszont tudnom kellene, mi a 882MB-os szerepe (Recovery partition? De miért nincs címkézve? Nem is az, nem is arra használja, vagy nem használja egyáltalán?), és ha szükséges partíció, akkor úgy jó-e, hogy létrehozom a nem lefoglalt terület végén, törlöm az eredetit, majd a köztes üreset hozzácsatolom a C-hez?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged