-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Van egy ilyenem (samu tu7022), egy ilyennel futtatva.
Win11 Pro 21H2
Előtte egy erős asztali ihetesre () volt egy lg ips kötve.
Gondoltam jó váltás lesz a Va panel a feketéje miatt a sötétebb szobába.
A fekete tényleg jó, de a színek szörnyűek, nem tudom beállítani őket, főleg a mini-pc-ről rosszak fakók, főleg az ips-hez képest.
Ha leveszem az intel gpu központban 8 bit-re a színeket akkor engedi csak a 60hz-et, de cserébe egy percenként feketén villan a tv.
Az mitől van? Eleve a tv-n tudtommal hdmi 2.0-ás csatik vannak, nem úgy van hogy a hdmi 2.0 nem tudja a 4k-n a 60hz-et, csak a hdmi 2.1? Kábel amugy az.
Vagy mi ez a villogás. Mit csináljak a színekkel? Már próbáltam mindenféle beállítást.
Ha simán a tv-n jutyubozok akkor nincs ez a fakóság, de még a mini-pc-ről se ha jutyub. De a böngészés a pc-ről gáz.Folyamatosan arra tippelek hogy valamit az op-on kellene allitani vagy az intel gpu-ban.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest