- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Kérdésedre előző hsz-ban linkelt vagy ebben a topikban választ fogsz kapni.
-
4Grider
nagyúr
válasz
szokegyorgy #1 üzenetére
És ez a kérdés miért nem fért el az otthoni netes, megosztásos topicban? Csak hogy legyen még egy új topic?
-
szokegyorgy
újonc
Hálózatba kötött Windows 10-es gépeken szeretnék 2 gépet úgy beállítani, hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni az adott gép D: partícióhoz. Az egyik gépen ezt sikerült is beállítani, működik is (mondjuk azon pont a C: rendszermeghajtót osztottam így meg, az nincs partícionálva). A másik gép esetében, ha hozzá akarok férni a géphez ezt írja ki:
A \\GEPNEV nem érhető el. Lehet, hogy nincs joga a hálózati erőforrás használatához. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával, hogy megtudja, van-e hozzáférési joga.
A felhasználó nem jelentkezhet be a felhasználói fiók korlátozásai miatt. Lehetséges okok: az üres jelszavak használata nem engedélyezett, a bejelentkezési időpontok korlátozása, vagy a házirendben lévő korlátozás betartatása.
Ehhez mindkét gép esetében létrehoztam egy-egy felhasználót, hogy ezzel a felhasználónévvel, ill. jelszóval lehessen belépni.
Ha nincs beállítva a Jelszóval védett megosztás, akkor simán hozzáfér minden gép a D:-hez, de ha bekapcsolom a jelszavas védelmet (ahogy kellene működni), akkor meg jön ez a hibaüzenet.
A két gép között annyi a különbség, hogy amelyik nem megy, az win7-ről lett 10-re frissítve és Eset Smart Security fut rajta, a másik új telepítésú win10 és Avast megy rajta. Ugyanabban a munkacsoportban vannak a gépek.
Van valakinek ötlete, hogy milyen beállítást kéne megtennem, hogy úgy működjön, ahogy szeretném? Eléggé tanácstalan vagyok...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest