- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladó
csendes tag
válasz Sk8erPeter #5224 üzenetére
Na, működik most már a Clearbox Chrome-ban, FF-ben, és IE-ben is! El sem hiszem
A karakterkódot átkonvertáltam UTF-8-ba, ahogy mondtad. Ezután megnézve markup validatorral, még mindig kiad egy hibajelzést:
Line 67, Column 66: Bad value clearbox for attribute rel on element a: Keyword clearbox is not registered.
<a href="piac_utca_kep.jpg" rel="clearbox" title="Piac utca képe">...vagyis mintha nem ismerné el valós rel attribútumnak a "clearbox"-ot...viszont, a lényeg, hogy így is működik. Köszönöm a tanácsodat - sokat segítettél!!
Most egyébként - még mielőtt megoldódott volna a problémám - eltöltöttem jó pár órát azzal, hogy még egyszer végigböngésztem a lightboxos képmegjelenítési alkalmazásokat, és továbbra is a Clearbox-ot, illetve az általad a legjobbnak tartott Colorboxot találtam a legjobbnak. A Clearboxban tetszik, hogy magyar fejlesztés, és, hogy az oldalukon elég alaposan le van írva, hogy az egyes tulajdonságokon hol lehet állítani. Igaz, a Colorbox oldalán is részletes leírások vannak, és ott több az effekt-lehetőség. Szerinted miért a Colorbox a legjobb? Azért is lennék erre kíváncsi, mert a honlapomon a képeknek elég nagy szerepet szánok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest