Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz lanszelot #18297 üzenetére
"Ezek nem adatból generálnak, hanem egyesével be kell vinni az adatokat."
Ezt nem tudom értelmezni? Esetemben a családfa weboldal egy json-ből dolgozik. Az nem adat? Noha annak idején a json-be a családi adatokat nyilván egyesével be kellett egyszer vinni, sőt időnként a mai napig is karban kell tartani
Most akkor szezon vagy fazon? Vagy bármit mondunk, úgyis csak a magad elképzelését hajtogatod, hogy mi miért nem jó?
Amit belinkeltem tökéletesen jó mindenre, ami organization chart rajzolás weben, teljesen függetlenül attól, hogy honnan jón az adat. Json-ból generál on-the-fly orgchartot. Az meg, hogy a json honnan származik, már a te dolgod, az orgchartjs leszarja, csak jusson el hozzá, és ha eljutott, akkor ő abból készíteni fog neked egy rajzot."Olyan sehol a világon nincs ami generálni tudna."
Ember, nem szégyen dokumentációt olvasni, megnézni a demókat, eljátszani a kóddal. Mert ez bizony pont azt csinálja, ami szerinted a világon nincs. On-the-fly generál organization chartot a json-ben kapott adatokból.Szívesen!
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest