- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnzy
tag
válasz
#54715584 #3455 üzenetére
Nekem csak EX2 Ultra-m, így csak arról tudok nyilatkozni;
Ezek közül bármelyiket lehet használni nem tükrözésre? Igen
Ezek kezelőfelülete mennyire egyezik meg a sima My Cloud szoftverével? Az EX2 felülete szinte majdnem megegyezik.
Van 2 HDD-m, amin már van adat, betenném őket egy NAS-ba, de külön szeretném elérni a 2 kötetet. Ez melyik verzió esetében lehetséges? EX2-ből nekem az Ultra-s van, ott most konkrétan így megy, ahogy írtad. Szerintem a sima Mirror illetve egy Gen2-es Mirror is használható tükör nélkül.
Amikor beteszem a 2 HDD-t, mindenképpen formáznom kell őket? Sajna igen, ez ilyen (más fájlrendszert ír rá a NAS)
A NAS-on futó szoftevr hová van telepítve? Van flash memória a NAS-ban vagy vmelyik HDD-re kell feltenni? Nem kell telepítgetni, mint az egyfiókosok esetén, flashben van benne. (Persze az első számú HDD-re azért odapiszkit egy picit, némi puffer, stb... de nem vészes.)
Mint írtam a fenti válaszok az EX2 Ultra-ra vonatkoznak, egy Gen1-es vagy Gen2-es Mirror ettől eltérhet, bár ha jól tudom a hardware-oldali erőviszonyokat tekintve nincs köztük jelentősebb eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- 3D Nyomtatott Deadpool Fejhallgató tartó. Kérésre egyedi színekben is!
- 3D Nyomtatott Városi Tapsi-hapsi figura. Megrendelésre egyedi színekkel is!
- Lenovo LOQ 15IRX9 Intel Core i7 / 16GB RAM / 1TB SSD / Nvidia GeForce RTX 4050 6GB / 36hó gari
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest