Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Köszi az infót.
Mentés az most is folyamatos egy USB-s külső HDD-re, csak ezt mindig hozni vinni kell.
Megpróbálom ahogy írtad. Ha meg nem jön be, akkor lesz egy unalmas délutánom.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Kroni1
veterán
Ez a táblázat jól összefoglalja a dolgokat köszi! Sajnálom, hogy ezt kell olvasni, az én első generációsom eddig kopp-kopp tökéletesen működik, ujraindításra se volt még szükség, évente 1x áramtalanítom mikor nyaralunk hosszabb ideig. De a TM mellett a HD streamelést is bírja, úgyhogy igazából azon gondolkodom, ha veszek is másikat ezt is meg fogom tartani...
-
törölt tag
Köszönöm szépen a sok infót.
Közben sikerült utánaolvasnom és megnéznem néhány videót. A 2 eszköz között funkcióbeli különbségek vannak, ezért olcsóbb a mirror. Tudja a JBOD köteteket, tehát lehet tükrözés nélkül is használni.Még az alkalmazás része nem teljesen tiszta, mert az nincs a sima egylemezes verziókon.
A Wordpress érdekelne, de gondolom találok majd róla infót a neten. A másik egy exchange szerver jellegű dolog, de ez még nem teljesen világos számomra. -
-
kukucskad
tag
Köszi az infót. Hibernáltam is már, utána kihúztam visszadugtam de sajnos ugyanúgy felpörög és folyamatosan zajos. A régebbi szoftvert vissza tudom rá rakni? Kikapcsolom az automatikus frissítést és marad az ezelőtti firmware... mi a véleményed? Persze az lenne a legjobb ha mutyi nélkül megoldódna..
-
MrSealRD
veterán
Tele a net tesztekkel. Például ezzel. Ebben megtalálod a sebességre vonatkozó kérdéseidre a választ.
Végül egy kis útravaló. Ha nem kapsz választ a fórumban annak oka van... A fórum működése aszinkron...Nézz utána ez mit jelent...
Ha keresel valamit akkor gyorsabb ha magad nézel utána, mint az, hogy várod a sült galambot és privátban vonsz kérdőre, hogy mikor olvastam utoljára topikot...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Szerintem a neten már fent vannak ezek az infók csak keresni kell egy kicsit a googleben.
A Mirror RAID képességeit szintén jól leírták az előző hozzászólásomban linkelt doksiban.
A méretkülönbséget pedig megtalálod az általános RAID leírásokban, de lelövöm a poént. Egy 2+3-as felállásban 2+2-nek fogja látni... És annyira nem ajánlott a leírások szerint. Inkább azonos méretet használj.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Ha valamiről info kell akkor érdemes először megnézni a User manualban. Ebben benne van hogy megy a HDD csere...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Ijk
nagyúr
Nemrég lőttem be a 6TB-os, egylemezest. 1ghz, 512MB ram szerintem nem lesz sebességprobléma.
Transmission könnyen felment, bár SSH kellett hozzá. Másolás gyors, 30-60MB/s írás, fájlmérettől/darabtól függően, ki is szedtem minden vinyót a gépből, csak SSD marad. DLNA, NFS, Samba szerver megy rendesen. Szoftvere nem túl bonyolult, USB-re be lehet lőni másolást job-ként, szépen elvan magában vele.
Amit fel tudok róni kisebb bosszúságot hogy alaphelyzetben elkezdi indexelni az összes kép és zenefájlt, ami 3TB adatnál már eltartana egy darabig, SSH-ban kilőttem de minden újraindításnál ki kell lőni.Eddig teljesen elégedett vagyok vele, az a kérdés neked mire kell.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
MrSealRD
veterán
Lemez nélküli MyCloud esetén itt van részletezve a folyamat amit a hdd-vel el kell játszani. Szóval kell a hókusz-pókusz.
Kiemelném a 2-es pontot ami GPT hibák megoldására van. Ez fontos, mert ha ezt kihagyod akkor a dashboard nem fog működni...Az image filet amit ilyenkor rá kell tenni, most nem találom. Azt remélhetőleg valaki linkeli nemsokára.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest