Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
It's a Sony.
Es mint tudjuk tartalomszolgaltato is a ceg.
Minden originalis, hivatalos formatumot le fog jatszani. Semmi mast.
Ha mindent le szeretnel jatszani, goto --> Milyen asztali médialejátszót? - audio és video (kiemelt téma) -
Celtis
veterán
Igen, nekem működik.
Én napközben engedem a feltöltést (teknős mód) és egyéb időszakokban (éjszaka) megy a normál mód, ahol a feltöltési sebesség nullára van állítva. Most ellenőriztem és tényleg leállt a feltöltés este.
Nálam az volt a cél, hogy éjszaka ne dolgozzon, a HDD menjen készenlétbe és legyen teljese csend, ha egyébként nincs letöltés.Az enyém ugyan MB Live, de a transmissiont most rakta újra: Transmission 2.77 (14031)
-
Celtis
veterán
Teknős mód start:reggel 8, stop: este 8. Sebesség ilyenkor X-fel/Y-le
Az alap sebesség pedig 0-fel/Y-le.Neked ugyanez kell, csak az alap sebességed lesz magas és a teknős mód lesz lassítva.
Csak annyi a lényeg, hogy olyan beállítás nem megy, ahol a start < stop. Azaz a start:este 8, stop: reggel 8 ugyan beállítható, de tapasztalatom szerint nem működik. Magyarul az a sebesség, ami pontosan éjfélkor kívánatos az legyen az alapbeállítás.
Talán a legegyszerűbb, ha az éjfélt mint kezdő/záró időpontot nem használod.[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
manokaj
tag
Hello.Segítséget kérnék.Sikerült úgy,átállítanom az ip címet statikusra,hogy most egyáltalán nem látja a gép a nast.Hiába irom be a böngészőbe,a címet,nem nyitja meg.És a my cloud progiba se tudok belépni.A rooter se látja,igaz ott nem állítottam át az ip címet statikusra.Vmi ötlet?
-
-
Celtis
veterán
válasz Szaszabond #509 üzenetére
Ez így biztosan nem igaz.
Ha az eszközön fix az IP van beállítva, akkor a routeren nem kell állítani semmit. Persze olyan fix IP kell választani, ami a router DHCP tartományán kívül esik.
Fix IP-re viszont sokkal szebb megoldás, ha az eszköz az IP címet továbbra is a routertől kéri le DHCP-vel, viszont a routeren egy fix címet rendelünk hozzá. Ennek az előnye, hogy az összes hálózati eszköz fix IP-jét egy közös helyen tudjuk kezelni. -
FrezeR
senior tag
Hol tudjátok megnézni az eszköz fogyasztását és a vinyó hőmérsékletét?
-
drmotto
őstag
Az UI-ban lévő leállítással biztonságosan leállítható a NAS? Áramszünet lesz, és inkább én állítanám le, mint az ELMÜ tegye...
-
BullZeye
veterán
Türelmetlenség, és tájékozatlanság (valamint a WD lehető legkevesebb információ mutatása) miatt szokott lenni ilyen meghalós WD.
Ahogy olvasgattam hivatalos és más fórumokat is, a végén csak kiderült mindig, hogy nem "rendeltetésszerű" használat mellett történt.
Én pl úgy brickeltem:
1) Végtelen ciklusba került az UI bejelentkezés (valószínű mert 3db 40 gigás torrentet kezdtem tölteni, és emiatt ennyire belassult), de én ezt úgy éltem meg, hogy biztos rossz jelszót adtam meg, vagy elcsesződött a bejelentkezője. Eszembe se jutott, hogy torrent ENNYIRE megfogja az UI-t.
2) nyomtam rá egy Resetet, és újraindult, ilyenkor jött szokásos sárga led, hogy keresi hálózatot, na de én ezt nem tudtam, hogy ilyen VAN, és nem azonnal találja meg, pánikoltam, és 3 perc keresés után nyomtam MÉG1 resetet.
3) Itt volt a user error, mert minek nyomkodom a resetet annyit, aztán most már jó volt, örültem, fehér led, na de fehér led percekig fehér maradt, és még NEM láttam soha újraindítást, hisz mikor újraindítottam 1 perc alatt kék lett (0 cuccal) és a buzi sehol sem írta, hogy ilyenkor ellenőrzi a vinyó tartalmát. (hozzáteszem elsők között volt My Cloudom, ha nem az első, így itthoni tapasztalatokat nem lehetett olvasni, külföldi oldalakat meg még nem kerestem akkor)
4) Szóval megint nyomtam egy resetet, és itt valszeg a boot folyamatnak nem tetszett, hogy ki-be húzogattam a kábelét, és folyton megszakadt valahol. De persze erről SEMMI infó nem volt a füzetecskéjében, szóval jó pap is holtig tanul.
5) Ezért írtam, hogy türelmesen kell bánni ezzel a ketyerével, mert bármit kibír, amíg az ember hagyja dolgozni. Csak ugye erre sehol nem figyelmeztet, vagy magyarázza el, hogy mikor mi hogy történik és miért.Az új FW-t meg várhatod, 99%ban csak 2 dolgot fog javítani, az egyik, hogy külső kapcsolatból néha nem elérhető, és eldobja a kapcsolatot időnként (főleg DHCP-vel). Fehér ledet meg 99%ban csak úgy fogják javítani, hogy vagy kiveszik az ellenőrzést, vagy pedig kiírják UIba, hogy ez akár órákig is eltarthat, ha sok az új adat, VAGY pedig 1 perc alatt KÉK lesz a LED, viszont háttérben ugyanúgy megy az ellenőrzés, de legalább nyugodt vagy, hogy kék a led, és nem fehér. Más alternatívát nem nagyon tudok elképzelni. Meg még 1-2 apró hibát írtak, főleg MAC felhasználók, amiket most rakosgatnak bele, de ez engem személy szerint nem érint, egyedül nővérem meg bátyám használ iPhone-t, de nem panaszkodtak soha semmire.
-
Ed Parker
nagyúr
srácok tud valaki segíteni,elakadtam egy picit.
a leírásban az van hogy incomplate folder
na most nekem ilyen a listában nincs
csak incomplate dir -
Ed Parker
nagyúr
elvileg megvagyok,mi a port,ami kell az ip cím után?
-
FrezeR
senior tag
válasz stickermajom #516 üzenetére
Köszi, 40 fokot írt ki nekem. A többi adat amit ír nem tudom mennyire van rendben Gondolom használatfüggő az is.
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #526 üzenetére
Jah, akartam mondani, hogy 25°C szobában nálam 43°C volt a legalacsonyabb, pedig napi 3-4x logolom az adatokat, és sokkal inkább 45°C és használat közben 47°C szokott lenni.
-
Zjunior
veterán
Megy le az ára 41k már a 2tb!
Karácsonyfa alatt meglesz!
Addig kivárok!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz stickermajom #529 üzenetére
Erősödött a forint
-
Ed Parker
nagyúr
válasz stickermajom #533 üzenetére
persze,nyilván
na végre most már megy a cucc,köszi a segitséget
-
Doky1988
senior tag
Estét
Kérdés, menüből lehet csomagot telepíteni valahogy vagy csak console minden?DokY | www.zsolti.hu
-
Ed Parker
nagyúr
Próbálta már valaki bd3D-vel?
Nekem tegnap döcögött, még úgy is hogy az összes seed meg volt állítva.
Pedig kábeles téma. -
Ed Parker
nagyúr
válasz stickermajom #542 üzenetére
Ok, megpróbálom.
Ha ez igy marad nekem picit csalódás, most hogy a kliens is megy, de nem tudja kiváltani a nas-t.
Mert ezt a synology röhögve viszi, ugy hogy még fut mellette 100torrent. -
Ed Parker
nagyúr
válasz stickermajom #544 üzenetére
Csak este tudom megnézni, még dolgoz.
-
BullZeye
veterán
válasz Ed Parker #538 üzenetére
45 gigás ISO-t játszottam le és néztük FHD 3Dben, semmi baja nem volt, csakis és kizárólag akkor, mikor utorrent befejezett valami letöltést, és elkezdte átrakni mycloudra. Transmission ezen még nem volt, úgyhogy arra nem tudok mit mondani.
Viszont nehogy már egy dupla/tripla annyiba kerülő terméket hasonlítgassunk össze.
Ha normális helyen veszed, akkor maga a MyCloud hardvere vinyó nélkül 10kba kerül, Synologyból pedig a legolcsóbb is 38k....
-
stickermajom
addikt
válasz BullZeye #546 üzenetére
A Transmission nekem 6-7% közötti CPU terhelést jelent, egy szimpla 13Mbps körüli bitrátájú 1080p film lejátszása közben a Samba 2% körül "fogyaszt". A Flexget 5 percenként kb. 90%-ban leterheli a CPU-t, de lejátszás közben nem tapasztaltam még akadást.
Egyszer indításnál volt ilyen, de egy film újraindítás megoldotta, azóta se tudom mi volt az.. -
PistiSan
addikt
Szia!
Kicsit variáltam én is a beállításokkal, arra jutottam hogy csak 1 napon belül tud beállítani korlátozástokat!
Ha úgy adod meg hogy pl 23:00-tól 8:00-ig legyen alternatív letöltés, akkor az nem működik!
De ha úgy adod meg hogy 00:01-től 8:00-ig legyen, akkor simán megy automatikusan a váltás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest