Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
válasz Gyula84 #11222 üzenetére
Most a nagy szamuráj patch után javítgatnak, amit szerintem nagyon elkapkodtak. Alig volt teszt és már be is tolták. Persze a biznisz az biznisz: jöttek az ünnepek - legyen mit vásárolni a népnek. Aztán most meg nem győzik foltozni a sok hibát.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Gyula84 #11193 üzenetére
Nemrég újíthatták be, a mostani frissítést már az intézte, ha megnézed a tálcán ott van egy gaijin net agent nevű progi, be lehet állítani milyen időközönként ellenőrizze a frissítést, illetve ki lehet lőni. De minden gépindításkor automatikusan újraindul. Engem jól megszivatott: korlátozott adatmennyiségű mobilnetem van, éjszaka van némi plussz - olyankor szoktam a nagyobb letöltéseket intézni. Most is így akartam, mikor megláttam az új patch-et, de ez a kis szemét lehúzta szépen a háttérben azt az öt-hat gigát mire észrevettem.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B70-80 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-70 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-10GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest