-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi968
tag
Egy újabb mondattal egészítették ki :
"Ha fel szeretnéd tölteni az egyenleged kérjük ITT írj nekünk! Egy másik partnerünkön keresztül továbbra is biztosítani tudjuk a 12 forintos percdíjat új feltölés esetén!"
A kérdés csak az hogy a másik partner csak az új feltöltés összegére biztosít-e 12 ft-os percdíjat, vagy arra is amire most kéne rátölteni ?! -
jozsi968
tag
Az OLCSOMOBILHIVAS-nakmegjött a jobbik esze !!!!
EGY PERC MAGYAR MOBIL PÉNTEK ÉJFÉLIG CSUPÁN 9 (azaz kilenc) FORINT!
A KEDVEZMÉNY MINDEN ÚJ ÉS RÉGI FELHASZNÁLÓNKNAK AUTOMATIKUSAN JÁR A MÁR FELTÖLTÖTT EGYENLEGEK ESETÉN IS!
Próbáljátok ki, telefonáljatok sokat!Olcsomobilhivas.hu Az akció lejárta után pedig újra alacsony percdij (12 Ft/perc) hivhatsz magyar mobilt!
-
jozsi968
tag
Áruld már el, mit nem értettél goop fórumtárs hozzászólásán ! ??
Azt kérdezted: " Más egyéb ötlet, szolgáltató, amivel kicsit többért kicsit jobb minőséget kapok?"
Erre Ő azt válaszolta: "De van, a magyar olcsóbbak közül az ephone és fonio, a nemzetközi percdíjak nem vészesek, minőséget nem tudok mondani, magyar országra kiváló, külföld passz. Tegyél egy próbát."De ha már itt tartunk , a Neophone-t is megnézheted!!
-
jozsi968
tag
válasz lugosi #25513 üzenetére
Azért az egyértelmű, hogy ha csak azt akarom megbeszélni a haverral, hogy 10 perc múlva találkozzunk a sarkon, /ráadásul ha pont telekomos/ akkor nem fogom call-backkel hívni. De ha például egy külföldön élő rokonnal akarok beszélgetni, akkor bizony jó a call-back. De próbálkozhatsz Dominoval is, csak épp a gatyád is rámegy a hívásra.
Ja, azt mondod ne feledkezzünk el a mobilnet költségéről sem. Igazad van azt is használ, sacc/kb. 1 MB-ot.
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy kit és hogyan hív. -
jozsi968
tag
válasz lugosi #25515 üzenetére
Nem. A külföldi hívást csak példának hoztam fel. A csúsztatás az amit Te írtál:
"Annyira azért ez se éri meg ezek szerint, mert 10 percnél (ha eurócent) akkor 86 Ft 50 fillér, dominó most esetén meg 90 Ft és akkor nem kell hozzá a mobilnet költsége, amit ne felejtsünk el."
Azért ne gondold már hogy minden hazai hívást el tudsz intézni a domino mosttal 9 ft ért?! Nem mindenki telekomos , azt pedig nem 9 forintért hívod ! A telekomon kívül is van ám élet. -
jozsi968
tag
Azt aláírom hogy a legnagyobb ügyfélköre a telekomnak van de hogy neked az ismerőseid 95 százaléka telekomos abból messzemenő következtetéseket nem tudok levonni. Nekem pedig, szinte minden ismerősöm vagy vodafonos vagy telenoros. Telekomos szinte nincs is, talán ha három.
Mint már előző hozzászólásaimban is írtam, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy kit és hogyan hív. -
jozsi968
tag
Azzal nincsen baj, ha nem pont annyit használsz el egy hét alatt, mint amennyit kifizettél. Akkor jársz rosszul ha csak kevesebbet használsz el. De pl. vegyük a legkisebb 15 perc 135 Ft-ért. Ha csak a felét használod el, akkor is egálban vagy még a My Minute-hoz képest is. S ha egy hét alatt nem tudsz lebeszélni ennyit,akkor szerintem felesleges a telefon. Később, mikor egyre nagyobb csomagokat kínálnak, akkor kell megfontolni, hogy az neked megéri-e?
-
jozsi968
tag
válasz Palkova #26104 üzenetére
Csak egyetlen kiragadott példa : Voip Buster Pro ugyanúgy 120 nap, viszont a mobilhívás olcsóbb. Ezeknél az ingyen vezetékeshívásosoknál az a baj, hogy amit megspórolsz a vezetékesen, annyival többet fizetsz a mobilhívásért.
De én pont ezért linkeltem az oldalt, hogy saját maga el tudja dönteni, neki melyik éri meg jobban, s nem pedig az általam használt Voip szolgáltatót preferálom, mivel másabbak lehetnek az igényei. Én például úgy vagyok vele, hogy vezetékes irányba alig hívok, így inkább olyan szolgáltatót keresek, aminél a mobilhívás olcsóbb. Igy kötöttem ki a Stuntcallsnál. De majd ha egyszer elfogy a feltöltésem, akkor ha még ezek az árak lesznek, váltok a DiscountVoip.co.uk-ra, mivel Angol mobilt sűrűn hívok és az ott igazán olcsó. -
jozsi968
tag
válasz lugosi #26125 üzenetére
Lényegében, igen!
asdf
Más szolgáltató szerintem azért nem forszírozza ezt a fajta számhordozást, mert akkor nem tudnák a kártya díját behajtani. PL.: Ha bemégy és kéred a számhordozást Praktikum +Net csomagra, akkor előfizetést kell kötnöd 1590 Ft-ért.[link] Majd erre hordozzák át a számod. Na ők szerintem erről a +profitról nem szeretnének lemondani! -
jozsi968
tag
Amit írtam a #26434 hsz-ben, nem viccnek szántam.
Nem igazán értem a gondolatmenetedet! Azt írod "hazai hálózatba saját számmal tudok sms-t küldeni?
kb ~30Ft-nál olcsóbban"
Erre válaszként kaptad a 19 Ft-os megoldást, de ez nem tetszik, mert " az még mindig brutális ár." A 30-hoz képest?
Dögöljön meg a lovam, ha értem hogy mit akarsz! -
jozsi968
tag
Szia!
"Havi 1000 percet telefonálnak csak vezetékes irányba. Én úgy számolgattam a StuntCalls megérheti. Lehet ennél jobb?"Szerintem, ha csak vezetékes irányba telefonálnak, akkor van jobb megoldás a Stuntcallsnál. Jelenleg 0.0030 € ~ 0.9375 Ft a tarifa, ami 1000 percnél 937 Ft.
Ha például FreeVoipDeal-t használnának, azzal a feltöltés után 120 napig ingyen hívhatnak vezetékest, s akár használhatnád Te is a mobilodról mobilhívásra! -
jozsi968
tag
Én még 2015.novemberében töltöttem fel 1 euróval. Van még 7 Ft-om. Szóval még működik. Próbaképpen használtam, a minőséggel nekem sem volt problémám /igaz a stuntcalls-szal sem/. Amit nagyon nem szerettem benne az a feltöltés ára. 1 euróval töltöttem, akkori áron 332,72Ft +
Kezelési költség: 106,99Ft
Összesen: 440,00Ft
Én ezt "kicsit" túlzásnak tartottam /már akkor is/ 1 euróért.
Egyébként nekem sem ír borzasztó árakat, attól függetlenül, hogy nem töltöttem fel 5 euróval, csak 1-gyel a két év alatt. : Hungary [FIX] 2,63200 Ft
Hungary [MOB] 5,92200 Ft[ Szerkesztve ]
-
jozsi968
tag
Sziasztok!
Gondoltam, szólok!
Ha a voip egyenlegetek feltöltését tervezitek, előbb tekintsétek meg a hívásdíj táblázatot, ugyanis változtak az árak. / Jó irányba! / [link]
A jelenlegi legkedvezőbb hívásdíj magyar mobil irányba 0.005 € , azaz kevesebb mint 2 Ft , a CallingCredit-nél. -
jozsi968
tag
válasz trol75 #28298 üzenetére
Már működik az Olcsómobilhívás!
Mai e-mail az Olcsomobilhívástól:
"Ideiglenes percdíj változás
FONTOS INFORMÁCIÓ
2018 augusztus elsejétől magyar mobil és vezetékes számok percdíját 3 és 12 forint helyett 18-18 forintért tudjuk nyújtani a mobilszolgáltatóknál történt percdíj emelés miatt a jelenlegi rendszerünk használva.
Új partnerünkkel már dolgozunk, hogy továbbra is olcsó percdíjakkal tudjatok telefonálni velünk. Pár nap múlva jelentkezünk a részletekkel arról, miként lehet a megszokott percdíjakért magyar számokat hívni augusztus után is.
Köszönjük a türelmetek!" -
jozsi968
tag
válasz pellesmartin #28358 üzenetére
Válassz! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest