-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Magnat #24913 üzenetére
Eddig is volt lehetőség tableten kezelni a Whatsappot, de csak úgy, hogy a kliens a telón futott, az azonos hálón levő tab pedig egy webes segédalkalmazással kapcsolódott hozzá. Ilyen értelemben gondoltam a külön klienst. Sztem elég egyértelmű az elvárás. Egy fiók, párhuzamosan több kliensen. Mint pl. a Gmail. Bármelyik eszközön hozzáférek, ha bejelentkezek a fiókba, de ettől a többi bejelentkezett eszköz nem veszíti el az aktivitását.
A Whatsapp a G. fiókommal szeretne szinkronizálni, hogy onnan hozzáférjen a névjegyeimhez. Csakhogy nekem ott nincsenek névjegyeim. Telónál ez nem probléma, mivel ott a saját névjegyzék. De, egy Androidos miniPC -nek nincs saját névjegyzéke.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Crypto Trade
- Nintendo Switch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest